VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Brard, Florent

Geboortedatum: 07.02.1976
Lengte: 187cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2009COF000000025635.238
2008COF000000126690.444
2007GCE010000017374.853
2006CEI120000116835.745
2005AGR331000011595.811
2004CHO232000109127.955
2003MAR010000001515.011
2002C.A000000001916.013
2001FES61110001112872.584
2000FES000000107504.252
1999FES00000001321.03
199800000000188.01
199701000000335.03

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
22.10.2000Chrono des Nations Les Herbiers - Vendee48.01.4 9    
24.09.2000Duo Normand55.01.5 4    
05.09.2000Vuelta a Espana, 11e rit136.5GTDNF     
04.09.2000Vuelta a Espana, 10e rit165.8GT 154    
03.09.2000Vuelta a Espana, 9e rit37.6GT 111    
02.09.2000Vuelta a Espana, 8e rit168.5GT 120    
01.09.2000Vuelta a Espana, 7e rit175.4GT 159    
31.08.2000Vuelta a Espana, 6e rit155.5GT 117    
30.08.2000Vuelta a Espana, 5e rit152.3GT 151    
29.08.2000Vuelta a Espana, 4e rit159.0GT 134    
28.08.2000Vuelta a Espana, 3e rit199.0GT 131    
27.08.2000Vuelta a Espana, 2e rit167.5GT 156    
26.08.2000Vuelta a Espana, 1e rit13.3GT 143    
18.08.2000Tour du Limousin, Eindstand706.02.3 17    
06.08.2000HEW Cyclassics Cup251.0WB 82    
11.06.2000Dauphine Libere, Eindstand1163.32.HC 42    
07.06.2000Dauphine Libere, 3e rit35.72.HC 23    
27.05.2000A Travers le Morbihan - GP de Plumelec181.01.4 5    
21.05.2000GP Midi Libre, Eindstand936.02.1 49    
14.05.2000Tour de Picardie - Tour de l'Oise, Eindstand474.02.2 26    
09.04.2000Paris-Roubaix272.0WBOOT     
12.03.2000Paris-Nice, Eindstand1151.02.HC 113    
19.02.2000Tour du Haut Var201.01.2 18    
06.02.2000Etoile de Besseges, Eindstand672.02.4 28    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1225.06.2006NCNationaal kampioenschap
1106.04.20052.1Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, 2e rit B
1013.03.20051.2Paris-Troyes
906.03.20051.2Les Monts Luberon - Trophée Luc Leblanc
825.09.20042.3Paris-Correze, 2e rit
727.02.20042.3Giro della Provincia di Lucca, 4e rit
604.10.20011.3Paris-Bourges
519.08.20011.4Joseph Vögeli Memorial
404.08.20011.2EnBW GP
328.06.2001NCTNationaal kampioenschap I.T.T.
225.03.20011.2GP Cholet - Pays de Loire
111.02.20012.4Etoile de Besseges, 5e rit