VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Brard, Florent

Geboortedatum: 07.02.1976
Lengte: 187cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2009COF000000025635.238
2008COF000000126690.444
2007GCE010000017374.853
2006CEI120000116835.745
2005AGR331000011595.811
2004CHO232000109127.955
2003MAR010000001515.011
2002C.A000000001916.013
2001FES61110001112872.584
2000FES000000107504.252
1999FES00000001321.03
199800000000188.01
199701000000335.03

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
04.09.2005Duo Normand0.01.2 5    
01.05.2005Trophee des Grimpeurs - Polymultipliee137.31.1 20    
10.04.2005Paris-Roubaix259.01.PT 7    
06.04.2005Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, 2e rit B8.82.1 1    
01.04.2005Route Adelie Vitre185.31.1 5    
27.03.2005Criterium International, Eindstand293.82.HC 36    
27.03.2005Criterium International, 3e rit8.32.HC 18    
13.03.2005Paris-Troyes182.21.2 1    
06.03.2005Les Monts Luberon - Trophée Luc Leblanc160.01.2 1    
19.02.2005Tour du Haut Var181.01.1 7    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1225.06.2006NCNationaal kampioenschap
1106.04.20052.1Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, 2e rit B
1013.03.20051.2Paris-Troyes
906.03.20051.2Les Monts Luberon - Trophée Luc Leblanc
825.09.20042.3Paris-Correze, 2e rit
727.02.20042.3Giro della Provincia di Lucca, 4e rit
604.10.20011.3Paris-Bourges
519.08.20011.4Joseph Vögeli Memorial
404.08.20011.2EnBW GP
328.06.2001NCTNationaal kampioenschap I.T.T.
225.03.20011.2GP Cholet - Pays de Loire
111.02.20012.4Etoile de Besseges, 5e rit