VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Brard, Florent

Geboortedatum: 07.02.1976
Lengte: 187cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2009COF000000025635.238
2008COF000000126690.444
2007GCE010000017374.853
2006CEI120000116835.745
2005AGR331000011595.811
2004CHO232000109127.955
2003MAR010000001515.011
2002C.A000000001916.013
2001FES61110001112872.584
2000FES000000107504.252
1999FES00000001321.03
199800000000188.01
199701000000335.03

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
25.08.2009Eneco Tour, Eindstand1127.32.PT 72    
08.08.2009Tour of Poland, Eindstand1262.12.PT 101    
21.06.2009Tour de Suisse, Eindstand1354.92.PT 130    
03.05.2009Tour de Romandie, Eindstand574.42.PT 129    
12.04.2009Paris-Roubaix259.01.HIS 35    
05.04.2009Ronde van Vlaanderen261.51.PT 96    
25.01.2009Tour Down Under, Eindstand796.02.PT 116    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1225.06.2006NCNationaal kampioenschap
1106.04.20052.1Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, 2e rit B
1013.03.20051.2Paris-Troyes
906.03.20051.2Les Monts Luberon - Trophée Luc Leblanc
825.09.20042.3Paris-Correze, 2e rit
727.02.20042.3Giro della Provincia di Lucca, 4e rit
604.10.20011.3Paris-Bourges
519.08.20011.4Joseph Vögeli Memorial
404.08.20011.2EnBW GP
328.06.2001NCTNationaal kampioenschap I.T.T.
225.03.20011.2GP Cholet - Pays de Loire
111.02.20012.4Etoile de Besseges, 5e rit