VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Bennett, Sam

Geboortedatum: 16.10.1990
Lengte: 178cm | Gewicht: 69kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019BOH1325120201111017.771
2018BOH7156030108196.249
2017BOH101590001110797.762
2016BOA3620001112016.575
2015BOA5940001110763.365
2014TNE371000017950.248
2013SKT353000004457.926
2012030000002287.414
201112000000167.12
2010121000001304.79
200911100000984.06

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
16.10.2016Wereldkampioenschap257.3WKRRDNF     
09.10.2016Paris-Tours252.51.HC 15    
06.10.2016Paris-Bourges176.61.1 1    
22.09.2016Coppa Sabatini195.91.1 76    
21.09.2016Giro della Toscana, Eindstand360.02.1 5    
21.09.2016Giro della Toscana, 2e rit185.32.1 1    
20.09.2016Giro della Toscana, 1e rit174.72.1 5    
11.09.2016GP de Montreal205.71.WT 97    
09.09.2016GP de Quebec201.61.WT 52    
04.09.2016GP de Fourmies - La Voix du Nord205.01.HC 8    
03.09.2016Brussels Cycling Classic199.31.HC 19    
23.08.2016GP Dr. Tistaert - Zottegem190.11.1 81    
21.08.2016EuroEyes Cyclassics Hamburg217.71.WT 130    
14.08.2016Arctic Race of Norway, 4e rit193.02.HCDNS     
29.07.2016Heerlen0.0Nat 4    
24.07.2016Tour de France, Eindstand3528.5GT 174 98  
24.07.2016Tour de France, 21e rit113.0GT 917498  
23.07.2016Tour de France, 20e rit146.5GT 169175122  
22.07.2016Tour de France, 19e rit146.0GT 150175121  
21.07.2016Tour de France, 18e rit17.0GT 171177120  
20.07.2016Tour de France, 17e rit184.5GT 170179122  
18.07.2016Tour de France, 16e rit209.0GT 179183123  
17.07.2016Tour de France, 15e rit160.0GT 177183120  
16.07.2016Tour de France, 14e rit208.5GT 12185112  
15.07.2016Tour de France, 13e rit37.5GT 160187   
14.07.2016Tour de France, 12e rit178.0GT 174190   
13.07.2016Tour de France, 11e rit162.5GT 188192   
12.07.2016Tour de France, 10e rit197.0GT 186192   
10.07.2016Tour de France, 9e rit184.0GT 182193   
09.07.2016Tour de France, 8e rit184.0GT 161197   
08.07.2016Tour de France, 7e rit162.5GT 187197   
07.07.2016Tour de France, 6e rit190.5GT 198197   
06.07.2016Tour de France, 5e rit216.0GT 193197   
05.07.2016Tour de France, 4e rit237.5GT 196197   
04.07.2016Tour de France, 3e rit223.5GT 186197   
03.07.2016Tour de France, 2e rit183.0GT 198198   
02.07.2016Tour de France, 1e rit188.0GT 182172   
12.06.2016Criterium du Dauphine, Eindstand1153.52.WT 117 3  
12.06.2016Criterium du Dauphine, 7e rit151.02.WT 106    
11.06.2016Criterium du Dauphine, 6e rit141.02.WT 131    
10.06.2016Criterium du Dauphine, 5e rit140.02.WT 142    
09.06.2016Criterium du Dauphine, 4e rit176.02.WT 9    
08.06.2016Criterium du Dauphine, 3e rit187.52.WT 6    
07.06.2016Criterium du Dauphine, 2e rit168.02.WT 167    
06.06.2016Criterium du Dauphine, 1e rit186.02.WT 3    
05.06.2016Criterium du Dauphine, Proloog4.02.WT 176    
29.05.2016Ronde van Belgie, Eindstand555.62.HC 114    
01.05.2016Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt206.81.HC 3    
10.04.2016Paris-Roubaix257.51.WTOOT     
06.04.2016Scheldeprijs Vlaanderen Schoten207.81.HC 12    
27.03.2016Criterium International, 3e rit171.52.HCDNF     
26.03.2016Criterium International, 2e rit7.02.HC 15    
26.03.2016Criterium International, 1e rit90.52.HC 11   
19.03.2016Milano-Sanremo293.01.WT 129    
15.03.2016Tirreno-Adriatico, Eindstand841.82.WT 159    
15.03.2016Tirreno-Adriatico, 7e rit10.12.WT 171    
14.03.2016Tirreno-Adriatico, 6e rit210.02.WT 130    
12.03.2016Tirreno-Adriatico, 4e rit216.02.WT 150    
11.03.2016Tirreno-Adriatico, 3e rit176.02.WT 33    
10.03.2016Tirreno-Adriatico, 2e rit207.02.WT 178    
21.02.2016Tour of Oman, Eindstand911.02.HC 91    
21.02.2016Tour of Oman, 6e rit130.52.HC 5    
18.02.2016Tour of Oman, 3e rit176.52.HC 26    
12.02.2016Tour of Qatar, Eindstand625.02.HC 7    
12.02.2016Tour of Qatar, 5e rit114.02.HC 6    
11.02.2016Tour of Qatar, 4e rit189.02.HC 4    
10.02.2016Tour of Qatar, 3e rit11.02.HC 22    
08.02.2016Tour of Qatar, 1e rit176.02.HC 4    
31.01.2016Trofeo Palma161.51.1 4    
28.01.2016Trofeo Santanyi176.81.1 2    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
4707.09.2019GTVuelta a Espana, 14e rit
4626.08.2019GTVuelta a Espana, 3e rit
4514.08.20192.WTBinckBank Tour, 3e rit
4413.08.20192.WTBinckBank Tour, 2e rit
4312.08.20192.WTBinckBank Tour, 1e rit
4230.06.2019NC.BNationaal kampioenschap
4111.06.20192.WTCriterium du Dauphine, 3e rit
4017.04.20192.WTInternational Presidency Turkey Tour, 2e rit
3916.04.20192.WTInternational Presidency Turkey Tour, 1e rit
3815.03.20192.WTParis-Nice, 6e rit
3712.03.20192.WTParis-Nice, 3e rit
3602.03.20192.WTUAE Tour, 7e rit
3503.02.20192.1Vuelta a la Provincia de San Juan, 7e rit
3414.10.20182.WTInternational Presidency Turkey Tour, 6e rit
3311.10.20182.WTInternational Presidency Turkey Tour, 3e rit
3210.10.20182.WTInternational Presidency Turkey Tour, 2e rit
3110.06.20181.1Rund um Koln
3027.05.2018GTGiro d'Italia, 21e rit
2917.05.2018GTGiro d'Italia, 12e rit
2811.05.2018GTGiro d'Italia, 7e rit
2714.10.20172.WTInternational Presidency Turkey Tour, 5e rit
2612.10.20172.WTInternational Presidency Turkey Tour, 3e rit
2511.10.20172.WTInternational Presidency Turkey Tour, 2e rit
2410.10.20172.WTInternational Presidency Turkey Tour, 1e rit
2303.10.20171.HCMunsterland Giro
2213.08.20172.1Czech Cycling Tour, 4e rit
2111.08.20172.1Czech Cycling Tour, 2e rit
2018.06.20172.1Tour of Slovenia, 4e rit
1915.06.20172.1Tour of Slovenia, 1e rit
1807.03.20172.WTParis-Nice, 3e rit
1706.10.20161.1Paris-Bourges
1621.09.20162.1Giro della Toscana, 2e rit
1526.03.20162.HCCriterium International, 1e rit
1408.10.20151.1Paris-Bourges
1314.08.20152.HCArctic Race of Norway, 2e rit
1215.05.20152.HCBayern Rundfahrt, 3e rit
1113.05.20152.HCBayern Rundfahrt, 1e rit
1013.02.20152.HCTour of Qatar, 6e rit
901.06.20142.HCBayern Rundfahrt, 5e rit
821.04.20141.1Rund um Koln
702.03.20141.1Clasica de Almeria
619.09.20132.1Tour of Britain, 5e rit
526.05.20132.2An Post Ras, 8e rit
421.05.20132.2An Post Ras, 3e rit
311.07.20111.2GP Stad Geel
216.05.20102.2Rhone-Alpes Isere Tour, 4e rit
123.05.20092.2FBD Insurance Ras, 7e rit