VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Eisel, Bernhard

Geboortedatum: 17.02.1981
Lengte: 183cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019DDD0000000311183.667
2018DDD000000006044.437
2017DDD0000001313975.083
2016DDD0000001112737.976
2015SKY000000129399.253
2014SKY0100002315001.690
2013SKY0000000210144.564
2012SKY010000207725.148
2011THR000000139463.361
2010THR120000139265.254
2009THR1210001210249.765
2008THR251000138252.151
2007TMO3910001315038.291
2006FDJ3830002312357.073
2005FDJ4124000229536.258
2004FDJ121000128090.153
2003FDJ272000139773.961
2002MQS190000005608.040
2001MAP010000001956.013

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
07.10.2007Circuit Franco-Belge, Eindstand748.92.1 111    
04.10.2007Circuit Franco-Belge, 1e rit177.42.1 11    
23.09.2007GP d'Isbergues202.51.1 23    
15.09.2007Tour of Poland, 7e rit147.72.PTDNF     
14.09.2007Tour of Poland, 6e rit181.22.PT 122    
13.09.2007Tour of Poland, 5e rit255.72.PT 132    
12.09.2007Tour of Poland, 4e rit242.32.PT 81    
11.09.2007Tour of Poland, 3e rit192.22.PT 147    
10.09.2007Tour of Poland, 2e rit202.42.PT 145    
26.08.2007Tour of Ireland, Eindstand864.02.1 13    
25.08.2007Tour of Ireland, 4e rit212.02.1 2    
24.08.2007Tour of Ireland, 3e rit190.02.1 2    
23.08.2007Tour of Ireland, 2e rit167.02.1 3    
19.08.2007Vattenfall Cyclassics229.11.WT 130    
29.07.2007Tour de France, Eindstand3569.9GT 121 12  
29.07.2007Tour de France, 20e rit146.0GT 3312112  
28.07.2007Tour de France, 19e rit55.5GT 11612211  
27.07.2007Tour de France, 18e rit211.0GT 911810  
26.07.2007Tour de France, 17e rit188.5GT 8911914  
25.07.2007Tour de France, 16e rit218.5GT 8112314  
23.07.2007Tour de France, 15e rit196.0GT 11813012  
22.07.2007Tour de France, 14e rit197.0GT 9912813  
21.07.2007Tour de France, 13e rit54.0GT 7012713  
20.07.2007Tour de France, 12e rit178.5GT 613013  
19.07.2007Tour de France, 11e rit182.5GT 9313416  
18.07.2007Tour de France, 10e rit229.5GT 13412814  
17.07.2007Tour de France, 9e rit159.5GT 10412612  
15.07.2007Tour de France, 8e rit165.0GT 16212612  
14.07.2007Tour de France, 7e rit197.5GT 14911613  
13.07.2007Tour de France, 6e rit199.5GT 359014  
12.07.2007Tour de France, 5e rit182.5GT 849014  
11.07.2007Tour de France, 4e rit193.0GT 428013  
10.07.2007Tour de France, 3e rit236.5GT 8818  
09.07.2007Tour de France, 2e rit168.5GT 128410  
08.07.2007Tour de France, 1e rit203.0GT 118312  
07.07.2007Tour de France, Proloog7.9GT 8585   
23.06.2007Ster Elektrotoer, Eindstand708.62.1 64    
20.06.2007Ster Elektrotoer, 1e rit166.02.1 17    
10.06.2007Commerce Bank International Championship250.01.HC 3    
07.06.2007Reading Classic120.71.1 1    
03.06.2007First Union Invitational - Lancaster137.01.1 1    
27.05.2007Vuelta a Catalunya, Eindstand884.32.PT 155 12  
27.05.2007Vuelta a Catalunya, 7e rit119.32.PT 146    
26.05.2007Vuelta a Catalunya, 6e rit177.12.PT 143    
25.05.2007Vuelta a Catalunya, 5e rit17.02.PT 145    
24.05.2007Vuelta a Catalunya, 4e rit203.12.PT 160    
23.05.2007Vuelta a Catalunya, 3e rit182.12.PT 4    
22.05.2007Vuelta a Catalunya, 2e rit170.02.PT 7    
13.05.2007Quatre Jours de Dunkerque, Eindstand932.72.HC 57    
18.04.2007Scheldeprijs Vlaanderen Schoten197.01.HC 51    
15.04.2007Paris-Roubaix259.51.WT 65    
11.04.2007Gent-Wevelgem207.01.WT 26    
08.04.2007Ronde van Vlaanderen259.01.WT 86    
05.04.2007KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand549.02.HC 92    
05.04.2007KBC Driedaagse van de Panne, 3e rit A119.02.HC 12    
04.04.2007KBC Driedaagse van de Panne, 2e rit227.02.HC 8    
31.03.2007E3 Prijs Harelbeke203.01.HC 73    
24.03.2007Milano-Sanremo294.01.WT 34    
20.03.2007Tirreno-Adriatico, Eindstand1111.82.PT 114 17  
20.03.2007Tirreno-Adriatico, 7e rit177.02.PT 50    
19.03.2007Tirreno-Adriatico, 6e rit162.02.PT 122    
18.03.2007Tirreno-Adriatico, 5e rit20.52.PT 147    
17.03.2007Tirreno-Adriatico, 4e rit158.32.PT 109    
16.03.2007Tirreno-Adriatico, 3e rit216.02.PT 120    
15.03.2007Tirreno-Adriatico, 2e rit203.02.PT 5    
14.03.2007Tirreno-Adriatico, 1e rit175.02.PT 5    
25.02.2007Volta ao Algarve, Eindstand947.82.1 23    
25.02.2007Volta ao Algarve, 5e rit185.62.1 11    
23.02.2007Volta ao Algarve, 3e rit208.32.1 21   
22.02.2007Volta ao Algarve, 2e rit177.02.1 1    
21.02.2007Volta ao Algarve, 1e rit191.32.1 5    
15.02.2007Trofeo Calvia149.31.1 129    
13.02.2007Trofeo Pollenca161.41.1 121    
12.02.2007Trofeo Cala Millor - Cala Bona159.41.1 11    
11.02.2007Trofeo Mallorca100.01.1 8    
02.02.2007Tour of Qatar, Eindstand715.52.1 4    
01.02.2007Tour of Qatar, 5e rit160.52.1 17    
31.01.2007Tour of Qatar, 4e rit139.52.1 7    
30.01.2007Tour of Qatar, 3e rit140.02.1 3    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1828.03.20101.PTGent-Wevelgem
1714.06.20092.PTTour de Suisse, 2e rit
1609.10.20081.1Paris-Bourges
1524.02.20082.1Volta ao Algarve, 5e rit
1407.06.20071.1Reading Classic
1303.06.20071.1First Union Invitational - Lancaster
1222.02.20072.1Volta ao Algarve, 2e rit
1129.03.20062.HCKBC Driedaagse van de Panne, 2e rit
1016.02.20062.1Volta ao Algarve, 2e rit
902.02.20062.1Tour of Qatar, 4e rit
811.06.20052.PTTour de Suisse, 1e rit
719.02.20052.1Volta ao Algarve, 4e rit
616.02.20052.1Volta ao Algarve, 1e rit
513.02.20052.1GP Portugal - GP Costa Azul, 4e rit
422.02.20042.5Critérium des Espoirs, 3e rit
322.08.20032.3Tour du Limousin, 4e rit
215.03.20032.3GP Erik Breukink, 2e rit
105.05.20021.5Solar Radclassic - Gleisdorf