VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Eisel, Bernhard

Geboortedatum: 17.02.1981
Lengte: 183cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019DDD0000000311183.667
2018DDD000000006044.437
2017DDD0000001313975.083
2016DDD0000001112737.976
2015SKY000000129399.253
2014SKY0100002315001.690
2013SKY0000000210144.564
2012SKY010000207725.148
2011THR000000139463.361
2010THR120000139265.254
2009THR1210001210249.765
2008THR251000138252.151
2007TMO3910001315038.291
2006FDJ3830002312357.073
2005FDJ4124000229536.258
2004FDJ121000128090.153
2003FDJ272000139773.961
2002MQS190000005608.040
2001MAP010000001956.013

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
10.10.2010Paris-Tours233.01.HC 9    
07.10.2010Paris-Bourges193.31.1 7    
03.10.2010Wereldkampioenschap262.0WKRR 65    
31.08.2010Vuelta a Espana, 4e rit183.8GTDNF     
25.07.2010Tour de France, Eindstand3641.9GT 155 119  
25.07.2010Tour de France, 20e rit102.5GT 164155119  
24.07.2010Tour de France, 19e rit52.0GT 135155117  
23.07.2010Tour de France, 18e rit198.0GT 22155114  
22.07.2010Tour de France, 17e rit174.0GT 162156149  
20.07.2010Tour de France, 16e rit199.5GT 114155149  
19.07.2010Tour de France, 15e rit187.5GT 119152151  
18.07.2010Tour de France, 14e rit184.5GT 120151147  
17.07.2010Tour de France, 13e rit196.0GT 95145146  
16.07.2010Tour de France, 12e rit210.5GT 130146145  
15.07.2010Tour de France, 11e rit184.5GT 58150148  
14.07.2010Tour de France, 10e rit179.0GT 79158144  
13.07.2010Tour de France, 9e rit204.5GT 174157142  
11.07.2010Tour de France, 8e rit189.0GT 173156144  
10.07.2010Tour de France, 7e rit165.5GT 159142139  
09.07.2010Tour de France, 6e rit227.5GT 156124134  
08.07.2010Tour de France, 5e rit187.5GT 152124132  
07.07.2010Tour de France, 4e rit153.5GT 174123132  
06.07.2010Tour de France, 3e rit213.0GT 157118120  
05.07.2010Tour de France, 2e rit201.0GT 1091103  
04.07.2010Tour de France, 1e rit223.5GT 39131   
03.07.2010Tour de France, Proloog8.9GT 133133   
20.06.2010Tour de Suisse, Eindstand1353.12.PT 112    
11.04.2010Paris-Roubaix259.01.HIS 38    
04.04.2010Ronde van Vlaanderen261.91.PT 16    
28.03.2010Gent-Wevelgem219.01.PT 1    
20.03.2010Milano-Sanremo298.01.HIS 44    
16.03.2010Tirreno-Adriatico, Eindstand1202.02.HIS 119    
16.03.2010Tirreno-Adriatico, 7e rit164.02.HIS 4    
12.03.2010Tirreno-Adriatico, 3e rit159.02.HIS 3    
27.02.2010Omloop Het Nieuwsblad204.01.HC 8    
24.01.2010Tour Down Under, Eindstand794.02.PT 43    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1828.03.20101.PTGent-Wevelgem
1714.06.20092.PTTour de Suisse, 2e rit
1609.10.20081.1Paris-Bourges
1524.02.20082.1Volta ao Algarve, 5e rit
1407.06.20071.1Reading Classic
1303.06.20071.1First Union Invitational - Lancaster
1222.02.20072.1Volta ao Algarve, 2e rit
1129.03.20062.HCKBC Driedaagse van de Panne, 2e rit
1016.02.20062.1Volta ao Algarve, 2e rit
902.02.20062.1Tour of Qatar, 4e rit
811.06.20052.PTTour de Suisse, 1e rit
719.02.20052.1Volta ao Algarve, 4e rit
616.02.20052.1Volta ao Algarve, 1e rit
513.02.20052.1GP Portugal - GP Costa Azul, 4e rit
422.02.20042.5Critérium des Espoirs, 3e rit
322.08.20032.3Tour du Limousin, 4e rit
215.03.20032.3GP Erik Breukink, 2e rit
105.05.20021.5Solar Radclassic - Gleisdorf