VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Eisel, Bernhard

Geboortedatum: 17.02.1981
Lengte: 183cm | Gewicht: 74kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019DDD0000000311183.667
2018DDD000000006044.437
2017DDD0000001313975.083
2016DDD0000001112737.976
2015SKY000000129399.253
2014SKY0100002315001.690
2013SKY0000000210144.564
2012SKY010000207725.148
2011THR000000139463.361
2010THR120000139265.254
2009THR1210001210249.765
2008THR251000138252.151
2007TMO3910001315038.291
2006FDJ3830002312357.073
2005FDJ4124000229536.258
2004FDJ121000128090.153
2003FDJ272000139773.961
2002MQS190000005608.040
2001MAP010000001956.013

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
23.10.2016Abu Dhabi Tour, Eindstand555.02.HC 63    
16.10.2016Wereldkampioenschap257.3WKRRDNF     
09.10.2016Paris-Tours252.51.HC 43    
03.10.2016Munsterland Giro208.01.HC 21    
22.09.2016Eneco Tour, 4e rit201.42.WTDNF     
21.09.2016Eneco Tour, 3e rit182.32.WT 155    
20.09.2016Eneco Tour, 2e rit9.62.WT 134    
19.09.2016Eneco Tour, 1e rit184.72.WT 92    
11.09.2016Tour of Britain, Eindstand1296.52.HC 76    
07.09.2016Tour of Britain, 4e rit218.02.HC 18    
21.08.2016EuroEyes Cyclassics Hamburg217.71.WT 110    
24.07.2016Tour de France, Eindstand3528.5GT 171 127  
24.07.2016Tour de France, 21e rit113.0GT 60171127  
23.07.2016Tour de France, 20e rit146.5GT 146172127  
22.07.2016Tour de France, 19e rit146.0GT 170172126  
21.07.2016Tour de France, 18e rit17.0GT 177174124  
20.07.2016Tour de France, 17e rit184.5GT 169175126  
18.07.2016Tour de France, 16e rit209.0GT 139179127  
17.07.2016Tour de France, 15e rit160.0GT 174180124  
16.07.2016Tour de France, 14e rit208.5GT 146182117  
15.07.2016Tour de France, 13e rit37.5GT 178184112  
14.07.2016Tour de France, 12e rit178.0GT 147187112  
13.07.2016Tour de France, 11e rit162.5GT 139189107  
12.07.2016Tour de France, 10e rit197.0GT 119188101  
10.07.2016Tour de France, 9e rit184.0GT 19019096  
09.07.2016Tour de France, 8e rit184.0GT 19719487  
08.07.2016Tour de France, 7e rit162.5GT 17419378  
07.07.2016Tour de France, 6e rit190.5GT 13818963  
06.07.2016Tour de France, 5e rit216.0GT 180191   
05.07.2016Tour de France, 4e rit237.5GT 158175   
04.07.2016Tour de France, 3e rit223.5GT 196192   
03.07.2016Tour de France, 2e rit183.0GT 194181   
02.07.2016Tour de France, 1e rit188.0GT 174166   
19.06.2016Tour of Slovenia, Eindstand588.82.1 79    
12.06.2016Rund um Koln205.81.1 41    
22.05.2016Tour of California, Eindstand1253.82.HC 127    
01.05.2016Tour de Yorkshire, Eindstand517.52.1 74    
24.04.2016Tour of Croatia, Eindstand982.12.1 119    
10.04.2016Paris-Roubaix257.51.WT 44    
06.04.2016Scheldeprijs Vlaanderen Schoten207.81.HC 121    
03.04.2016Ronde van Vlaanderen255.01.WTDNF     
27.03.2016Vuelta a Catalunya, 7e rit136.42.WTDNF     
26.03.2016Vuelta a Catalunya, 6e rit197.22.WT 156    
25.03.2016Vuelta a Catalunya, 5e rit187.22.WT 164    
24.03.2016Vuelta a Catalunya, 4e rit172.22.WT 170    
23.03.2016Vuelta a Catalunya, 3e rit172.12.WT 178    
22.03.2016Vuelta a Catalunya, 2e rit178.72.WT 182    
21.03.2016Vuelta a Catalunya, 1e rit175.82.WT 181    
05.02.2016Dubai Tour, 3e rit172.02.HCDNF     
31.01.2016Trofeo Palma161.51.1 91    
28.01.2016Trofeo Santanyi176.81.1 149    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1828.03.20101.PTGent-Wevelgem
1714.06.20092.PTTour de Suisse, 2e rit
1609.10.20081.1Paris-Bourges
1524.02.20082.1Volta ao Algarve, 5e rit
1407.06.20071.1Reading Classic
1303.06.20071.1First Union Invitational - Lancaster
1222.02.20072.1Volta ao Algarve, 2e rit
1129.03.20062.HCKBC Driedaagse van de Panne, 2e rit
1016.02.20062.1Volta ao Algarve, 2e rit
902.02.20062.1Tour of Qatar, 4e rit
811.06.20052.PTTour de Suisse, 1e rit
719.02.20052.1Volta ao Algarve, 4e rit
616.02.20052.1Volta ao Algarve, 1e rit
513.02.20052.1GP Portugal - GP Costa Azul, 4e rit
422.02.20042.5Critérium des Espoirs, 3e rit
322.08.20032.3Tour du Limousin, 4e rit
215.03.20032.3GP Erik Breukink, 2e rit
105.05.20021.5Solar Radclassic - Gleisdorf