VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Finetto, Mauro

Geboortedatum: 10.05.1985
Lengte: 177cm | Gewicht: 64kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019DMP1110000011124.271
2018DMP0000000010785.166
2017DMP1400000011356.071
2016UNI281000008534.258
2015STH2410001112440.775
2014NRI3710001211439.469
2013VIN0200000110862.367
2011LIQ010000014002.524
2010LIQ000000107241.245
2009332000004786.932
2008030000011831.410
2007040000002049.516
2006000000001046.17

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
18.10.2008Giro di Lombardia242.01.HIS 6    
11.10.2008Giro dell'Emilia198.81.HC 12    
09.10.2008Coppa Sabatini199.01.1 4    
05.10.2008Giro del Lazio198.01.HC 8    
04.10.2008Memorial Cimurri190.01.1 5    
07.09.2008Giro di Romagna201.01.1 9    
06.09.2008Coppa Placci200.01.HC 3    
23.08.2008Giro dell'Umbria - Trofeo Melinda194.01.1 3    
19.08.2008Tre Valli Varesine198.91.HC 4    
23.04.2008Giro del Trentino, 2e rit178.02.1 2    
13.02.2008Giro della Provincia di Reggio di Calabria, Eindstand541.02.1     1

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1231.03.20192.1Settimana Internazionale Coppi-Bartali, 5e rit
1125.02.20171.1Classic Sud Ardeche - Souvenir Francis Delpech
1012.06.20162.2Tour of Slovakia, Eindstand
909.06.20162.2Tour of Slovakia, 2e rit
805.07.20152.1Sibiu Cycling Tour, Eindstand
703.07.20152.1Sibiu Cycling Tour, 2e rit
622.08.20142.1Tour du Limousin, Eindstand
521.08.20142.1Tour du Limousin, 3e rit
402.03.20141.1GP di Lugano
317.04.20092.1International Presidency Turkey Tour, 6e rit
212.04.20092.1International Presidency Turkey Tour, 1e rit
104.04.20091.1Volta Limburg Classic / Hel van het Mergelland