VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Hoffman, Tristan

Geboortedatum: 01.01.1970
Lengte: 186cm | Gewicht: 80kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2004CSC010000023996.823
2003CSC000000028748.557
2002CSC000000027040.442
2001CST030000015536.536
2000MCJ1200001311260.669
1999TVM361000038131.844
1998TVM0200002114774.693
1997TVM0100002211846.171
1996TVM120000138098.944
1995TVM000000226566.439
1994000000112427.613
1993000000114772.226
199211000000520.53

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
15.10.2000Wereldkampioenschap268.9WKRRDNF     
27.09.2000Olympische Spelen239.4WKRR 80    
09.09.2000Paris-Brussel249.61.1 43    
26.08.2000Ronde van Nederland, Eindstand896.02.1 23    
26.08.2000Ronde van Nederland, 5e rit228.02.1 12    
06.08.2000HEW Cyclassics Cup251.0WB 25    
30.07.2000GP Ouest France - Plouay209.01.HC 4    
23.07.2000Tour de France, Eindstand3662.5GT 117 71  
23.07.2000Tour de France, 21e rit138.0GT 2211771  
22.07.2000Tour de France, 20e rit254.5GT 8811774  
21.07.2000Tour de France, 19e rit58.5GT 11512071  
20.07.2000Tour de France, 18e rit246.5GT 11511871  
19.07.2000Tour de France, 17e rit155.0GT 10311968  
18.07.2000Tour de France, 16e rit196.5GT 12612670  
16.07.2000Tour de France, 15e rit173.5GT 13412971  
15.07.2000Tour de France, 14e rit249.5GT 13613272  
14.07.2000Tour de France, 13e rit185.5GT 13213473  
13.07.2000Tour de France, 12e rit149.0GT 13913770  
11.07.2000Tour de France, 11e rit218.5GT 14714873  
10.07.2000Tour de France, 10e rit205.0GT 14314865  
09.07.2000Tour de France, 9e rit181.0GT 15214762  
08.07.2000Tour de France, 8e rit203.5GT 15715157  
07.07.2000Tour de France, 7e rit205.5GT 10115746  
06.07.2000Tour de France, 6e rit198.5GT 15115842  
05.07.2000Tour de France, 5e rit202.0GT 14916633  
03.07.2000Tour de France, 3e rit161.5GT 17517229  
02.07.2000Tour de France, 2e rit194.0GT 1514719  
01.07.2000Tour de France, 1e rit16.5GT 148148   
25.06.2000Nationaal kampioenschap0.0NC 12    
16.06.2000Vuelta a Catalunya, 2e rit160.32.HC 5    
22.04.2000Amstel Gold Race257.2WB 84    
09.04.2000Paris-Roubaix272.0WB 4    
05.04.2000Gent-Wevelgem214.01.HC 4    
02.04.2000Ronde van Vlaanderen269.0WB 5    
30.03.2000KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand550.02.2 11    
29.03.2000KBC Driedaagse van de Panne, 2e rit244.02.2 7    
22.03.2000Dwars door Vlaanderen - Dwars door Belgie206.01.2 1    
18.03.2000Milano-Sanremo294.0WB 79    
12.03.2000Paris-Nice, Eindstand1151.02.HC 53 4  
12.03.2000Paris-Nice, 7e rit160.02.HC 7    
09.03.2000Paris-Nice, 4e rit194.02.HC 2    
08.03.2000Paris-Nice, 3e rit178.02.HC 5    
06.03.2000Paris-Nice, 1e rit201.02.HC 10    
27.02.2000Kuurne-Brussel-Kuurne191.01.2 6    
26.02.2000Omloop Het Volk206.01.1 7    
20.02.2000Classic Haribo205.01.3 16    
19.02.2000Tour du Haut Var201.01.2 9    
13.02.2000Tour Mediterraneen, Eindstand669.02.3 30    
13.02.2000Tour Mediterraneen, 5e rit125.02.3 8    
23.01.2000Tour Down Under, Eindstand777.22.3 50