VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Park, Kyoung-Ho

Geboortedatum: 18.06.1993
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2019KSP121000003547.028
2017GIC01000000762.56
2016GIC000000001229.08
2014SCT000000001847.213
201301000000623.84

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
22.09.2019Tour of China, Eindstand470.22.1 105 14  
22.09.2019Tour of China, 4e rit91.22.1 710514  
21.09.2019Tour of China, 3e rit104.72.1 98107   
19.09.2019Tour of China, 2e rit127.82.1 1898   
17.09.2019Tour of China, 1e rit141.32.1 109100   
16.09.2019Tour of China, Proloog5.22.1 7676   
14.09.2019Tour of China, 6e rit131.82.1OOT     
12.09.2019Tour of China, 5e rit116.02.1 11724  
11.09.2019Tour of China, 4e rit156.52.1 29734  
10.09.2019Tour of China, 3e rit138.62.1 1802  
08.09.2019Tour of China, 2e rit7.82.1 9998   
07.09.2019Tour of China, 1e rit96.02.1 116116   
21.08.2019Tour d'Indonesia, 3e rit195.92.1DNF     
20.08.2019Tour d'Indonesia, 2e rit157.82.1 383210  
19.08.2019Tour d'Indonesia, 1e rit182.72.1 3333   
16.06.2019Tour de Korea, Eindstand594.92.1 98 18  
16.06.2019Tour de Korea, 5e rit65.02.1 39818  
15.06.2019Tour de Korea, 4e rit127.02.1 92100   
14.06.2019Tour de Korea, 3e rit178.32.1 101101   
13.06.2019Tour de Korea, 2e rit161.62.1 8693   
12.06.2019Tour de Korea, 1e rit63.02.1 9093   
19.04.2019Tour de Iskandar Johor, Eindstand403.02.2 19    
13.04.2019Tour de Langkawi, Eindstand1223.52.HC 97    
13.04.2019Tour de Langkawi, 8e rit103.82.HC 8397   
12.04.2019Tour de Langkawi, 7e rit106.82.HC 9696   
11.04.2019Tour de Langkawi, 6e rit127.02.HC 4998   
10.04.2019Tour de Langkawi, 5e rit200.12.HC 52100   
09.04.2019Tour de Langkawi, 4e rit115.42.HC 119106   
08.04.2019Tour de Langkawi, 3e rit192.92.HC 1579   
07.04.2019Tour de Langkawi, 2e rit200.62.HC 12095   
06.04.2019Tour de Langkawi, 1e rit176.92.HC 103103