VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Thurau, Dietrich

Geboortedatum: 09.11.1954
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
1987010000216798.641
1986010000103988.525
1985000000101728.810
1983000000207292.844
198200000000275.01
1982000000103237.222
1981010000125218.429
1980010000122572.416
1979251011135737.933
1978472020144584.922
19775115050147068.641
1976895050135657.130
1975040000011716.27

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
26.09.1976Paris-Tours247.01.HC 41    
22.09.1976Paris-Brussel312.01.HC 27    
05.09.1976Wereldkampioenschap288.0WKRR 49    
20.06.1976Nationaal kampioenschap, Eindstand158.6NC 1    
20.06.1976Nationaal kampioenschap, Rit in lijn152.5NC 1    
20.06.1976Nationaal kampioenschap, Chrono6.1NC 1    
16.05.1976Vuelta a Espana, Eindstand3340.9GT 4 17 
16.05.1976Vuelta a Espana, 19e rit B31.7GT 1 1  
16.05.1976Vuelta a Espana, 19e rit A139.0GT 6    
15.05.1976Vuelta a Espana, 18e rit204.0GT 1    
13.05.1976Vuelta a Espana, 16e rit156.0GT 1    
11.05.1976Vuelta a Espana, 14e rit249.0GT 81   
10.05.1976Vuelta a Espana, 13e rit209.0GT  1   
09.05.1976Vuelta a Espana, 12e rit168.0GT  1   
08.05.1976Vuelta a Espana, 11e rit151.0GT  1   
07.05.1976Vuelta a Espana, 10e rit226.0GT 61   
06.05.1976Vuelta a Espana, 9e rit208.0GT 11   
05.05.1976Vuelta a Espana, 8e rit219.0GT 6    
04.05.1976Vuelta a Espana, 7e rit136.0GT 10    
03.05.1976Vuelta a Espana, 6e rit14.0GT 4    
02.05.1976Vuelta a Espana, 5e rit201.0GT 6    
29.04.1976Vuelta a Espana, 2e rit224.0GT 3    
27.04.1976Vuelta a Espana, Proloog3.2GT 11   
18.04.1976Luik-Bastenaken-Luik246.71.HC 14    
15.04.1976Waalse Pijl227.01.HC 7    
11.04.1976Paris-Roubaix270.51.HC 23    
06.04.1976Gent-Wevelgem262.01.HC 8    
04.04.1976Ronde van Vlaanderen261.01.HC 20    
06.03.1976Omloop Het Volk202.01.HC 21    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1917.07.1979GTTour de France, 19e rit
1822.04.19791.HCLuik-Bastenaken-Luik
1701.08.19781.HCScheldeprijs Vlaanderen Schoten
1611.05.1978GTGiro d'Italia, 4e rit
1507.05.1978GTGiro d'Italia, Proloog
1430.04.19781.HCMeisterschaft von Zürich
1324.07.1977GTTour de France, 22e rit A
1218.07.1977GTTour de France, 16e rit
1105.07.1977GTTour de France, 5e rit B
1002.07.1977GTTour de France, 2e rit
930.06.1977GTTour de France, Proloog
620.06.1976NCNationaal kampioenschap, Eindstand
720.06.1976NCNationaal kampioenschap, Chrono
820.06.1976NCNationaal kampioenschap, Rit in lijn
516.05.1976GTVuelta a Espana, 19e rit B
415.05.1976GTVuelta a Espana, 18e rit
313.05.1976GTVuelta a Espana, 16e rit
206.05.1976GTVuelta a Espana, 9e rit
127.04.1976GTVuelta a Espana, Proloog