VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Thurau, Dietrich

Geboortedatum: 09.11.1954
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
1987010000216798.641
1986010000103988.525
1985000000101728.810
1983000000207292.844
198200000000275.01
1982000000103237.222
1981010000125218.429
1980010000122572.416
1979251011135737.933
1978472020144584.922
19775115050147068.641
1976895050135657.130
1975040000011716.27

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
05.09.1982Wereldkampioenschap275.0WKRR 34    
24.07.1982Tour de France, 20e rit161.0GTDNS     
23.07.1982Tour de France, 19e rit48.0GT 93    
22.07.1982Tour de France, 18e rit233.0GT 117    
21.07.1982Tour de France, 17e rit251.0GT 111    
20.07.1982Tour de France, 16e rit123.0GT 110    
19.07.1982Tour de France, 15e rit208.0GT 51    
18.07.1982Tour de France, 14e rit32.5GT 19    
16.07.1982Tour de France, 13e rit122.0GT 70    
15.07.1982Tour de France, 12e rit249.0GT 43    
14.07.1982Tour de France, 11e rit57.3GT 6    
13.07.1982Tour de France, 10e rit147.2GT 116    
12.07.1982Tour de France, 9e rit B138.5GT 84    
11.07.1982Tour de France, 8e rit200.8GT 17    
10.07.1982Tour de France, 7e rit234.5GT 31    
08.07.1982Tour de France, 6e rit233.0GT 50    
06.07.1982Tour de France, 4e rit219.0GT 103    
05.07.1982Tour de France, 3e rit134.0GT 44    
04.07.1982Tour de France, 2e rit250.0GT 78    
03.07.1982Tour de France, 1e rit207.0GT 82    
02.07.1982Tour de France, Proloog7.4GT 37    
27.06.1982Nationaal kampioenschap0.0NC 15    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1917.07.1979GTTour de France, 19e rit
1822.04.19791.HCLuik-Bastenaken-Luik
1701.08.19781.HCScheldeprijs Vlaanderen Schoten
1611.05.1978GTGiro d'Italia, 4e rit
1507.05.1978GTGiro d'Italia, Proloog
1430.04.19781.HCMeisterschaft von Zürich
1324.07.1977GTTour de France, 22e rit A
1218.07.1977GTTour de France, 16e rit
1105.07.1977GTTour de France, 5e rit B
1002.07.1977GTTour de France, 2e rit
930.06.1977GTTour de France, Proloog
620.06.1976NCNationaal kampioenschap, Eindstand
720.06.1976NCNationaal kampioenschap, Chrono
820.06.1976NCNationaal kampioenschap, Rit in lijn
516.05.1976GTVuelta a Espana, 19e rit B
415.05.1976GTVuelta a Espana, 18e rit
313.05.1976GTVuelta a Espana, 16e rit
206.05.1976GTVuelta a Espana, 9e rit
127.04.1976GTVuelta a Espana, Proloog