VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Thurau, Dietrich

Geboortedatum: 09.11.1954
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
1987010000216798.641
1986010000103988.525
1985000000101728.810
1983000000207292.844
198200000000275.01
1982000000103237.222
1981010000125218.429
1980010000122572.416
1979251011135737.933
1978472020144584.922
19775115050147068.641
1976895050135657.130
1975040000011716.27

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
08.07.1985Tour de France, 10e rit204.5GTDSQ     
07.07.1985Tour de France, 9e rit173.5GT 49    
06.07.1985Tour de France, 8e rit75.0GT 19    
05.07.1985Tour de France, 7e rit217.5GT 67    
04.07.1985Tour de France, 6e rit221.5GT 61    
03.07.1985Tour de France, 5e rit224.0GT 61    
02.07.1985Tour de France, 4e rit239.5GT 97    
30.06.1985Tour de France, 2e rit242.0GT 16    
29.06.1985Tour de France, 1e rit256.0GT 70    
28.06.1985Tour de France, Proloog6.8GT 37    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1917.07.1979GTTour de France, 19e rit
1822.04.19791.HCLuik-Bastenaken-Luik
1701.08.19781.HCScheldeprijs Vlaanderen Schoten
1611.05.1978GTGiro d'Italia, 4e rit
1507.05.1978GTGiro d'Italia, Proloog
1430.04.19781.HCMeisterschaft von Zürich
1324.07.1977GTTour de France, 22e rit A
1218.07.1977GTTour de France, 16e rit
1105.07.1977GTTour de France, 5e rit B
1002.07.1977GTTour de France, 2e rit
930.06.1977GTTour de France, Proloog
620.06.1976NCNationaal kampioenschap, Eindstand
720.06.1976NCNationaal kampioenschap, Chrono
820.06.1976NCNationaal kampioenschap, Rit in lijn
516.05.1976GTVuelta a Espana, 19e rit B
415.05.1976GTVuelta a Espana, 18e rit
313.05.1976GTVuelta a Espana, 16e rit
206.05.1976GTVuelta a Espana, 9e rit
127.04.1976GTVuelta a Espana, Proloog