VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Thurau, Dietrich

Geboortedatum: 09.11.1954
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
1987010000216798.641
1986010000103988.525
1985000000101728.810
1983000000207292.844
198200000000275.01
1982000000103237.222
1981010000125218.429
1980010000122572.416
1979251011135737.933
1978472020144584.922
19775115050147068.641
1976895050135657.130
1975040000011716.27

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
15.06.1986Nationaal kampioenschap0.0NC 10    
02.06.1986Giro d'Italia, Eindstand3742.0GT 18    
01.06.1986Giro d'Italia, 21e rit234.0GT 6    
29.05.1986Giro d'Italia, 18e rit36.0GT 2    
23.05.1986Giro d'Italia, 12e rit46.0GT 4    
29.03.1986Giro della Provincia di Reggio di Calabria246.5Cat 1 19    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1917.07.1979GTTour de France, 19e rit
1822.04.19791.HCLuik-Bastenaken-Luik
1701.08.19781.HCScheldeprijs Vlaanderen Schoten
1611.05.1978GTGiro d'Italia, 4e rit
1507.05.1978GTGiro d'Italia, Proloog
1430.04.19781.HCMeisterschaft von Zürich
1324.07.1977GTTour de France, 22e rit A
1218.07.1977GTTour de France, 16e rit
1105.07.1977GTTour de France, 5e rit B
1002.07.1977GTTour de France, 2e rit
930.06.1977GTTour de France, Proloog
620.06.1976NCNationaal kampioenschap, Eindstand
720.06.1976NCNationaal kampioenschap, Chrono
820.06.1976NCNationaal kampioenschap, Rit in lijn
516.05.1976GTVuelta a Espana, 19e rit B
415.05.1976GTVuelta a Espana, 18e rit
313.05.1976GTVuelta a Espana, 16e rit
206.05.1976GTVuelta a Espana, 9e rit
127.04.1976GTVuelta a Espana, Proloog