VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Thurau, Dietrich

Geboortedatum: 09.11.1954
Lengte: cm | Gewicht: kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
1987010000216798.641
1986010000103988.525
1985000000101728.810
1983000000207292.844
198200000000275.01
1982000000103237.222
1981010000125218.429
1980010000122572.416
1979251011135737.933
1978472020144584.922
19775115050147068.641
1976895050135657.130
1975040000011716.27

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
15.07.1987Tour de France, 15e rit164.0GTDNS     
14.07.1987Tour de France, 14e rit166.0GT 104    
13.07.1987Tour de France, 13e rit219.0GT 62    
12.07.1987Tour de France, 12e rit228.0GT 873   
11.07.1987Tour de France, 11e rit255.0GT 503   
10.07.1987Tour de France, 10e rit87.5GT 52   
09.07.1987Tour de France, 9e rit260.0GT 77    
08.07.1987Tour de France, 8e rit205.5GT 197    
07.07.1987Tour de France, 7e rit211.0GT 62    
06.07.1987Tour de France, 6e rit179.0GT 18    
05.07.1987Tour de France, 5e rit112.5GT 16    
05.07.1987Tour de France, 4e rit79.0GT 20    
04.07.1987Tour de France, 3e rit219.0GT 8    
02.07.1987Tour de France, 1e rit105.5GT 16    
01.07.1987Tour de France, Proloog6.1GT 6    
13.06.1987Giro d'Italia, Eindstand3915.0GT 52    
13.06.1987Giro d'Italia, 22e rit32.0GT 2    
04.06.1987Giro d'Italia, 13e rit46.0GT 8    
31.05.1987Giro d'Italia, 10e rit210.0GT 8    
01.05.1987Rund um den Henninger Turm252.01.HC 43    
19.04.1987Luik-Bastenaken-Luik258.01.HC 71    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1917.07.1979GTTour de France, 19e rit
1822.04.19791.HCLuik-Bastenaken-Luik
1701.08.19781.HCScheldeprijs Vlaanderen Schoten
1611.05.1978GTGiro d'Italia, 4e rit
1507.05.1978GTGiro d'Italia, Proloog
1430.04.19781.HCMeisterschaft von Zürich
1324.07.1977GTTour de France, 22e rit A
1218.07.1977GTTour de France, 16e rit
1105.07.1977GTTour de France, 5e rit B
1002.07.1977GTTour de France, 2e rit
930.06.1977GTTour de France, Proloog
620.06.1976NCNationaal kampioenschap, Eindstand
720.06.1976NCNationaal kampioenschap, Chrono
820.06.1976NCNationaal kampioenschap, Rit in lijn
516.05.1976GTVuelta a Espana, 19e rit B
415.05.1976GTVuelta a Espana, 18e rit
313.05.1976GTVuelta a Espana, 16e rit
206.05.1976GTVuelta a Espana, 9e rit
127.04.1976GTVuelta a Espana, Proloog