VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Van Petegem, Peter

Geboortedatum: 18.01.1970
Lengte: 176cm | Gewicht: 70kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2007QST000000028112.949
2006DVL000000012016.512
2005DVL020000013912.324
2004LOT010000045501.330
2003LOT250002024923.629
2002LOT482000037129.244
2001120000001412.57
2001MCY231000035471.133
2000FAR160000048669.249
1999TVM360001137599.042
1998TVM1900002414862.888
1997TVM2400001311136.168
1996TVM1710001310156.962
1995TVM000000228428.847
199411000001672.04
199300000002974.54
1992000000000.01

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
15.10.1995Paris-Tours250.0WB 62    
24.09.1995Vuelta a Espana, Eindstand3637.1GT 104    
22.09.1995Vuelta a Espana, 19e rit227.7GT 12    
27.08.1995GP Ouest France - Plouay209.01.1 17    
20.08.1995Meisterschaft von Zürich235.2WB 40    
12.08.1995Clasica San Sebastian230.0WB 94    
25.06.1995Nationaal kampioenschap0.0NC 5    
28.05.1995Giro d'Italia, 15e rit185.0GTDNF     
25.05.1995Giro d'Italia, 12e rit196.0GT 12    
18.05.1995Giro d'Italia, 6e rit165.0GT 9    
15.05.1995Giro d'Italia, 3e rit161.0GT 11    
01.05.1995Rund um den Henninger Turm252.0WB 14    
22.04.1995Amstel Gold Race256.0WB 55    
19.04.1995Scheldeprijs Vlaanderen Schoten209.01.1 7    
09.04.1995Paris-Roubaix266.5WB 53    
18.03.1995Milano-Sanremo294.0WB 118    
25.02.1995Omloop Het Volk205.01.1 14    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1813.04.2003WBParis-Roubaix
1706.04.2003WBRonde van Vlaanderen
1602.08.20022.3Tour de la Region Wallonne, 5e rit
1404.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
1504.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, 3e rit B
1302.03.20021.1Omloop Het Volk
1223.09.20011.2GP d'Isbergues
1113.03.20012.HCParis-Nice, 2e rit
1004.03.20011.2Kuurne-Brussel-Kuurne
917.09.20001.2GP d'Isbergues
804.04.1999WBRonde van Vlaanderen
701.04.19992.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
627.03.19991.1E3 Prijs Harelbeke
528.02.19981.1Omloop Het Volk
401.03.19971.1Omloop Het Volk
311.02.19971.4Trofeo Cala Millor - Cala Ratjada
208.08.19962.4Post Danmark Rundt, 2e rit
113.04.19941.1Scheldeprijs Vlaanderen Schoten