VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Van Petegem, Peter

Geboortedatum: 18.01.1970
Lengte: 176cm | Gewicht: 70kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2007QST000000028112.949
2006DVL000000012016.512
2005DVL020000013912.324
2004LOT010000045501.330
2003LOT250002024923.629
2002LOT482000037129.244
2001120000001412.57
2001MCY231000035471.133
2000FAR160000048669.249
1999TVM360001137599.042
1998TVM1900002414862.888
1997TVM2400001311136.168
1996TVM1710001310156.962
1995TVM000000228428.847
199411000001672.04
199300000002974.54
1992000000000.01

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
12.10.2003Wereldkampioenschap260.4WKRR 3    
05.10.2003Paris-Tours257.0WB 10    
29.09.2003Circuit Franco-Belge, Eindstand540.02.3 19    
17.09.2003GP de Wallonie196.01.2 7    
24.08.2003Nationaal kampioenschap I.T.T.0.0NCT 4    
09.08.2003Clasica San Sebastian227.0WB 86    
03.08.2003HEW Cyclassics Cup253.2WB 23    
29.06.2003Nationaal kampioenschap0.0NC 60    
20.04.2003Amstel Gold Race250.0WB 80    
13.04.2003Paris-Roubaix261.0WB 1    
06.04.2003Ronde van Vlaanderen254.0WB 1    
03.04.2003KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand548.02.2 3    
03.04.2003KBC Driedaagse van de Panne, 3e rit B14.02.2 9    
01.04.2003KBC Driedaagse van de Panne, 1e rit196.02.2 4    
29.03.2003E3 Prijs Harelbeke209.01.1 28    
26.03.2003Dwars door Vlaanderen - Dwars door Belgie200.01.2 13    
19.03.2003Tirreno-Adriatico, Eindstand1242.02.HC 46    
19.03.2003Tirreno-Adriatico, 7e rit162.02.HC 73    
18.03.2003Tirreno-Adriatico, 6e rit179.02.HC 13    
14.03.2003Tirreno-Adriatico, 2e rit213.02.HC 25    
01.03.2003Omloop Het Volk200.01.1 16    
16.02.2003Vuelta a Andalucia - Ruta del Sol, 1e rit180.02.3 10    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1813.04.2003WBParis-Roubaix
1706.04.2003WBRonde van Vlaanderen
1602.08.20022.3Tour de la Region Wallonne, 5e rit
1404.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
1504.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, 3e rit B
1302.03.20021.1Omloop Het Volk
1223.09.20011.2GP d'Isbergues
1113.03.20012.HCParis-Nice, 2e rit
1004.03.20011.2Kuurne-Brussel-Kuurne
917.09.20001.2GP d'Isbergues
804.04.1999WBRonde van Vlaanderen
701.04.19992.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
627.03.19991.1E3 Prijs Harelbeke
528.02.19981.1Omloop Het Volk
401.03.19971.1Omloop Het Volk
311.02.19971.4Trofeo Cala Millor - Cala Ratjada
208.08.19962.4Post Danmark Rundt, 2e rit
113.04.19941.1Scheldeprijs Vlaanderen Schoten