VeloStatistics

Skip Navigation LinksHomepage > Coureur

Van Petegem, Peter

Geboortedatum: 18.01.1970
Lengte: 176cm | Gewicht: 70kg

JaarTeamZegesPodiumsRitzegesGT zegesGT ritzegesMT zegesGTMTKm'sDagen
2007QST000000028112.949
2006DVL000000012016.512
2005DVL020000013912.324
2004LOT010000045501.330
2003LOT250002024923.629
2002LOT482000037129.244
2001120000001412.57
2001MCY231000035471.133
2000FAR160000048669.249
1999TVM360001137599.042
1998TVM1900002414862.888
1997TVM2400001311136.168
1996TVM1710001310156.962
1995TVM000000228428.847
199411000001672.04
199300000002974.54
1992000000000.01

Palmares

DatumWedstrijdAfstandUCIPosAlgemeenPuntenBergJongeren
10.10.2004Paris-Tours252.5WB 16    
03.10.2004Wereldkampioenschap265.5WKRR 29    
22.08.2004Nationaal kampioenschap I.T.T.0.0NCT 5    
18.08.2004Olympische Spelen I.T.T.0.0WKT 19    
14.08.2004Olympische Spelen224.4WKRR 40    
06.08.2004Post Danmark Rundt, 4e rit12.02.2 10    
01.08.2004HEW Cyclassics Cup250.3WB 87    
18.06.2004Ster Elektrotoer, 2e rit199.02.3 4    
25.04.2004Luik-Bastenaken-Luik258.5WB 25    
18.04.2004Amstel Gold Race251.1WB 5    
11.04.2004Paris-Roubaix261.0WB 6    
04.04.2004Ronde van Vlaanderen257.0WB 16    
27.03.2004E3 Prijs Harelbeke195.01.1 35    
20.03.2004Milano-Sanremo294.0WB 10    
16.03.2004Tirreno-Adriatico, Eindstand1245.02.HC 22    
14.03.2004Tirreno-Adriatico, 5e rit215.02.HC 30    
13.03.2004Tirreno-Adriatico, 4e rit179.02.HC 12    
12.03.2004Tirreno-Adriatico, 3e rit168.02.HC 28    
22.02.2004Gran Premio Valencia - Trofeo Luis Puig185.01.2 7    
19.02.2004Vuelta a Andalucia - Ruta del Sol, Eindstand880.02.3 28    
19.02.2004Vuelta a Andalucia - Ruta del Sol, 5e rit186.02.3 6    
18.02.2004Vuelta a Andalucia - Ruta del Sol, 4e rit159.02.3 3    

Zeges

#DatumUCIWedstrijd
1813.04.2003WBParis-Roubaix
1706.04.2003WBRonde van Vlaanderen
1602.08.20022.3Tour de la Region Wallonne, 5e rit
1404.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
1504.04.20022.2KBC Driedaagse van de Panne, 3e rit B
1302.03.20021.1Omloop Het Volk
1223.09.20011.2GP d'Isbergues
1113.03.20012.HCParis-Nice, 2e rit
1004.03.20011.2Kuurne-Brussel-Kuurne
917.09.20001.2GP d'Isbergues
804.04.1999WBRonde van Vlaanderen
701.04.19992.2KBC Driedaagse van de Panne, Eindstand
627.03.19991.1E3 Prijs Harelbeke
528.02.19981.1Omloop Het Volk
401.03.19971.1Omloop Het Volk
311.02.19971.4Trofeo Cala Millor - Cala Ratjada
208.08.19962.4Post Danmark Rundt, 2e rit
113.04.19941.1Scheldeprijs Vlaanderen Schoten