Phillip Gaimon

Nationaliteit: USA | Geboortedatum: 28.01.1986 | Overlijdensdatum: | Lengte: 185 cm | Gewicht: 67 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2016CannondaleUSA0000100100
2014Garmin - SharpUSA1247124700000000
2013USA15000000000
2010USA27000000000
2008USA15000000000
16424124700100100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201420.01Tour de San Luis, ARG12.127-357
1. Phillip Gaimon (USA); 2. Emiliano José Contreras Tivani (ARG); 3. Marc de Maar (AHO)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201610.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201426.012Tour de San Luis, ARG2.1
201420.011Tour de San Luis, ARG12.1
201305.052Tour of the Gila, USA2.2
201020.032Tour of Taiwan, TPE2.2
201014.033Tour of Taiwan, TPE12.2
200828.063Tour of Pennsylvania, USA62.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201423.01Tour de San Luis, ARG42.1
201422.01Tour de San Luis, ARG32.1
201421.01Tour de San Luis, ARG22.1
201420.01Tour de San Luis, ARG12.1
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI