Carlos Johan Galviz Garcia

Nationaliteit: VEN | Geboortedatum: 27.10.1989 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021VEN27000000000
2020VEN16000000000
2019VEN314000000000
2018VEN15000000000
2015Androni GiocattoliVEN15123000000000
2014VEN3812711100100200
2013VEN4111100000000
2012VEN111100000000
2011VEN29000000000
2010VEN15328000000000
2009VEN111100000000
2008VEN628000000000
539516014400100200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201513.01Vuelta al Tachira, VEN52.225-078
1. Carlos Johan Galviz Garcia (VEN); 2. Jackson Jesus Rodriguez Ortiz (VEN); 3. Juan Engelberth Murillo Ortiz (VEN)
201409.07Vuelta a Venezuela, VEN62.224-255
1. Carlos Johan Galviz Garcia (VEN); 2. Yonathan Salinas (VEN); 3. John Nava Carvajar (VEN)
201421.06N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT24-237
1. Carlos Johan Galviz Garcia (VEN); 2. Jose Rujano Guillen (VEN); 3. Tomas Aurelio Gil Martinez (VEN)
201424.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM52.224-120
1. Carlos Johan Galviz Garcia (VEN); 2. Edwin Sanchez Anzola (COL); 3. Wilson Alexander Marentes Torres (COL)
201031.10Vuelta a Guatemala, GUA122.2ITT21-004
1. Carlos Johan Galviz Garcia (VEN); 2. Danny Morales (GUA); 3. Robbie Squire (USA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202123.012Vuelta al Tachira, VEN72.2Mountain
202120.013Vuelta al Tachira, VEN42.2ITT
202017.012Vuelta al Tachira, VEN62.2ITT
201924.072Vuelta a Venezuela, VEN2.2
201921.072Vuelta a Venezuela, VEN52.2ITT
201914.072Vuelta a Miranda, VEN2.2
201809.072Vuelta a Venezuela, VEN52.2ITT
201525.122Vuelta a Costa Rica, CRC112.2
201514.063Vuelta a Venezuela, VEN32.2
201516.013Vuelta al Tachira, VEN82.2
201515.013Vuelta al Tachira, VEN72.2
201513.011Vuelta al Tachira, VEN52.2
201405.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201428.09DNFWereldkampioenschapWC
201413.072Vuelta a Venezuela, VEN2.2
201409.071Vuelta a Venezuela, VEN62.2
201421.061N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT
201425.023Vuelta Indepencia Nacional, DOM72.2ITT
201424.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM52.2
201419.012Vuelta al Tachira, VEN2.2
201418.012Vuelta al Tachira, VEN92.2
201415.012Vuelta al Tachira, VEN62.2ITT
201322.062N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT
201320.013Vuelta al Tachira, VEN2.2
201319.013Vuelta al Tachira, VEN92.2
201317.013Vuelta al Tachira, VEN72.2
201223.063N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT
201121.073Vuelta a Venezuela, VEN112.2
201120.072Vuelta a Venezuela, VEN92.2ITT
201014.112Vuelta a Bolivia, BOL2.2
201014.112Vuelta a Bolivia, BOL92.2ITT
201031.101Vuelta a Guatemala, GUA122.2ITT
201028.103Vuelta a Guatemala, GUA92.2
201020.012Vuelta al Tachira, VEN82.2ITT
200902.052N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT
200802.093Vuelta a Venezuela, VEN92.2ITT
200818.053Doble Sucre Potosi G.P., BOL52.2
200816.053Doble Sucre Potosi G.P., BOL32.2
200818.012Vuelta al Tachira, VEN132.2
200816.013Vuelta al Tachira, VEN112.2ITT
200813.012Vuelta al Tachira, VEN92.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201513.01Vuelta al Tachira, VEN52.2
201415.01Vuelta al Tachira, VEN62.2
201013.11Vuelta a Bolivia, BOL72.2
201013.11Vuelta a Bolivia, BOL82.2
201011.11Vuelta a Bolivia, BOL52.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI