Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal

Nationaliteit: SPA | Geboortedatum: 01.11.1973 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2005Liberty SegurosSPA0000000000
2004Liberty SegurosSPA121200000000
2003ONCE - EroskiSPA213321331110011000
2002ONCE - EroskiSPA3812383812387110071000
2001ONCESPA411457411457121001123000
2000Vitalicio SegurosSPA6215621500000000
1999Vitalicio SegurosSPA361353413121111003112000
1998SPA22622600000000
1997SPA12412400000000
1996SPA1110001000
1995SPA121200001000
133920193133720189319640042119000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200228.06N.K. Spanje I.T.T., SPANCTITT28-239
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Antonio Tauler Llull (SPA); 3. Alvaro Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA)
200209.06Deutschland Tour, DUI2.228-220
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Aitor Garmendia Arbilla (SPA); 3. Tobias Steinhauser (DUI)
200224.05Midi Libre, FRA32.1ITT28-204
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Lance Armstrong* (USA); 3. José Bento Carvalho Azevedo (POR)
200116.09Vuelta a Espana, SPA9GT27-319
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Sven Teutenberg (DUI); 3. Biagio Conte (ITA)
200117.05Vuelta a Asturias, SPA32.327-197
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Bruno Miguel Castanheira Gomes (POR); 3. Ramon Gonzalez Arrieta (SPA)
200124.03Volta a Distrito de Santarem, POR2.427-143
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Victor Manuel Gamito Gomes (POR); 3. Melcior Mauri Prat (SPA)
200124.03Volta a Distrito de Santarem, POR42.4ITT27-143
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Jan Hruska (CZE); 3. Gorka Arrizabalaga Aguirre (SPA)
199917.09Vuelta a Espana, SPA12GT25-320
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Roberto Heras Hernandez (SPA); 3. José Maria Jimenez Sastre (SPA)
199904.09Vuelta a Espana, SPA0GTITT25-307
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Abraham Olano Manzano (SPA); 3. Miguel Angel Martin Perdiguero (SPA)
199914.03Tirreno - Adriatico, ITA52.HC25-133
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Michele Bartoli (ITA); 3. Davide Rebellin (ITA)
199814.08Vuelta a Galicia, SPA52.224-286
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Jo Planckaert (BEL); 3. Markus Zberg (ZWI)
199827.07Zaragoza - Sabinanigo, SPA1.424-268
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Charles Guilbert (FRA); 3. Gines Salmeron Martinez (SPA)
199705.06Valles Mineros, SPA42.323-216
1. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 2. Francisco José "Kiko" Garcia Arnandis (SPA); 3. Tristan Hoffmann (NED)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200418.088Olympic Games I.T.T.WCT
200425.063N.K. Spanje I.T.T., SPANCTITT
200328.094Vuelta a Espana, SPAGT
200315.083Vuelta a Burgos, SPA52.1
200307.062Deutschland Tour, DUI52.2
200211.103Wereldkampioenschap I.T.T.WCTITT
200203.083G.P. Baden - Baden, DUI1.2TTT - 2
200228.075Tour de France, FRAGT
200228.061N.K. Spanje I.T.T., SPANCTITT
200209.061Deutschland Tour, DUI2.2
200205.062Deutschland Tour, DUI32.2
200226.053Midi Libre, FRA52.1
200226.052Midi Libre, FRA2.1
200224.051Midi Libre, FRA32.1ITT
200116.091Vuelta a Espana, SPA9GT
200129.075Tour de France, FRAGT
200127.072Tour de France, FRA18GTITT
200107.072Tour de France, FRA0GTITT
200128.063Vuelta a Catalunya, SPA82.HCITT
200128.062Vuelta a Catalunya, SPA2.HC
200103.063Euskal Bizikleta, SPA2.1
200102.063Euskal Bizikleta, SPA52.1ITT
200117.051Vuelta a Asturias, SPA32.3
200124.031Volta a Distrito de Santarem, POR42.4ITT
200124.031Volta a Distrito de Santarem, POR2.4
200111.033Vuelta a la Communidad Murciana, SPA52.3ITT
200031.072Vuelta Castilla y Leon, SPA12.4ITT
200028.052Euskal Bizikleta, SPA62.1
200028.052Euskal Bizikleta, SPA2.1
200027.052Euskal Bizikleta, SPA52.1ITT
200014.053Vuelta a Asturias, SPA2.3
200013.052Vuelta a Asturias, SPA52.3
199926.092Vuelta a Espana, SPAGT
199917.091Vuelta a Espana, SPA12GT
199904.091Vuelta a Espana, SPA0GTITT
199902.053Vuelta a la Rioja, SPA2.5
199901.052Vuelta a la Rioja, SPA32.5ITT
199917.035Tirreno - Adriatico, ITA2.HC
199914.031Tirreno - Adriatico, ITA52.HC
199814.081Vuelta a Galicia, SPA52.2
199827.071Zaragoza - Sabinanigo, SPA1.4
199705.061Valles Mineros, SPA42.3
19972Trofeo Luis Ocana (Cuenca), SPA
199504.042Vuelta al Pais Vasco, SPA22.1
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200306.09Vuelta a Espana, SPA1GT
200217.07Tour de France, FRA10GT
200215.07Tour de France, FRA9GT
200214.07Tour de France, FRA8GT
200213.07Tour de France, FRA7GT
200212.07Tour de France, FRA6GT
200211.07Tour de France, FRA5GT
200210.07Tour de France, FRA4GT
200209.06Deutschland Tour, DUI72.2
200208.06Deutschland Tour, DUI62.2
200207.06Deutschland Tour, DUI52.2
200206.06Deutschland Tour, DUI42.2
200224.05Midi Libre, FRA32.1
200127.06Vuelta a Catalunya, SPA72.HC
200126.06Vuelta a Catalunya, SPA62.HC
200117.05Vuelta a Asturias, SPA32.3
200124.03Volta a Distrito de Santarem, POR42.4
200003.08Vuelta Castilla y Leon, SPA42.4
200002.08Vuelta Castilla y Leon, SPA32.4
199904.09Vuelta a Espana, SPA0GT
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
1997Valles Mineros, SPA2.3