Joseph Jacobs

Nationaliteit: BEL | Geboortedatum: 28.01.1953 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1985VerandaluxBEL121200000000
1984BEL12212200000000
1983Europ-Decor - Boule d'OrBEL11511500000000
1982Vermeer - ThijsBEL1519151910001100
1981BEL4922492210001200
1980BEL1931193110001000
1979BEL583958391100033000
1978BEL410164101600110100
1977BEL61552061552000000000
1976BEL615216152100000000
1975BEL59959900110100
1974BEL36636600000000
1973BEL111100000000
37915193379151931402236500

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
198411.06Haspengouwse Pijl (Cras-Avernas), BEL31-134
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. William Tackaert (BEL); 3. Alfons De Wolf (BEL)
198312.02Ruta del Sol, SPA430-015
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Jeronimo Ibanez Escribano (SPA); 3. Noël Dejonckheere (BEL)
198210.03G.P. Samyn (Fayt-le-Franc), BEL29-041
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Daniël Willems (BEL); 3. Pol Verschuere (BEL)
198107.06Vosselaar, BEL28-130
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Emile Gijsemans (BEL); 3. Gerrit Van Gestel (BEL)
198101.05Rund um den Henninger Turm, DUI28-093
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Dietrich Thurau (DUI); 3. Daniël Willems (BEL)
198101.04Driedaagse van De Panne, BEL428-063
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Andre Dierickx (BEL); 3. Jan Bogaert (BEL)
198101.03Kuurne - Brussel - Kuurne, BEL28-032
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Jean-Luc Vandenbroucke (BEL); 3. Hubert Linard (FRA)
198022.06N.K. België, BEL27-145
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Dirk Heirweg (BEL); 3. Eddy Schepers (BEL)
197928.08Schaal Sels (Merksem), BEL26-212
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. René Dillen (BEL); 3. Marcel Laurens (BEL)
197903.07Tour de France, FRA626-156
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Bernard Hinault (FRA); 3. Jan Raas (NED)
197916.06Tour de Suisse, ZWI426-139
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Rudy Pevenage (BEL); 3. X (-)
197914.06Tour de Suisse, ZWI126-137
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Wilfried Wesemael (BEL); 3. Fridolin Keller (ZWI)
197910.02Ruta del Sol, SPA526-013
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Domingo Perurena (SPA); 3. Frans Van Looy (BEL)
197817.10Sluitingsprijs (Putte-Kapellen), BEL25-262
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Hendrik Caethoven (BEL); 3. Danny Ameloot (BEL)
197812.10Etoile des Espoirs, FRA225-257
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Oscar Dierickx (BEL); 3. Sean Kelly (IRL)
197823.07Diest, BEL25-176
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Ludo Peeters (BEL); 3. Ludwig Wijnants (BEL)
197804.06Omloop Hageland - Zuiderkempen (Betekom), BEL25-127
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Willy Govaerts (BEL); 3. Guido Van Sweevelt (BEL)
197721.08Ninove, BEL24-205
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Jacques Martin (BEL); 3. Gery Verlinden (BEL)
197703.07G.P. Frans Melckenbeeck (Lede), BEL24-156
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Herman Vrijders (BEL); 3. André Delcroix (BEL)
197719.05Omloop der Drie Provinciën (Avelgem), BEL24-111
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Eric Van De Wiele (BEL); 3. Walter Planckaert (BEL)
197711.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA124-103
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Gerrie Knetemann (NED); 3. Aldo Parecchini (ITA)
197730.03G.P. Pino Cerami, BEL24-061
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Bert Pronk (NED); 3. Adri "Jos" Schipper (NED)
197726.02Peymeinade, FRA24-029
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Sean Kelly (IRL); 3. Gérard Moneyron (FRA)
197610.07G.P. Odiel Lambrechts (Kalmthout), BEL23-163
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Victor Van Schil (BEL); 3. Willem Peeters (BEL)
197604.07Diest, BEL23-157
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Frans Verbeeck (BEL); 3. Frans Mintjens (BEL)
197616.06Halle - Ingooigem, BEL23-139
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Serge Vandaele (BEL); 3. Pol Verschuere (BEL)
197605.06Zaventem, BEL23-128
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Christian De Buysschere (BEL); 3. Ludo Delcroix (BEL)
197627.05Tour du Condroz (Nandrin), BEL23-119
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Michel Pollentier (BEL); 3. Walter Godefroot (BEL)
197601.05G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL23-093
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Willy In 't Ven (BEL); 3. Marc Renier (BEL)
197502.09Schaal Sels (Merksem), BEL22-217
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Serge Vandaele (BEL); 3. Frans Van Looy (BEL)
197510.08Nieuwmoer - Kalmthout, BEL22-194
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Frans Verhaegen (1948) (BEL); 3. Ludo Delcroix (BEL)
197518.05Noorderwijk, BEL22-110
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Jos Gijsemans (BEL); 3. Jean-Pierre Berckmans (BEL)
197511.05Omloop van Midden-Brabant (Kampenhout-Relst), BEL22-103
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Frans Verbeeck (BEL); 3. Albert Van Vlierberghe (BEL)
197501.05G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL22-093
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. René Dillen (BEL); 3. José Vanackere (BEL)
197409.06Noorderwijk, BEL21-132
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. August Herijgers (BEL); 3. Gerben Karstens (NED)
197425.05Omloop van de Grensstreek (Ledegem), BEL21-117
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Tino Tabak (NED); 3. Piet van Katwijk (NED)
197401.05G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL21-093
1. Joseph Jacobs (BEL); 2. Frans Verhaegen (1948) (BEL); 3. Marcel Omloop (BEL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
198514.083Ronde van België, BEL1
198411.061Haspengouwse Pijl (Cras-Avernas), BEL
198426.052Omloop Donkmeer (Overmere), BEL
198312.021Ruta del Sol, SPA4
198227.082Ronde van Nederland, NED5
198208.072Tour de France, FRA6GT
198220.053G.P. Wallonie, BEL
198227.0310G.P. E3 Harelbeke, BEL
198210.031G.P. Samyn (Fayt-le-Franc), BEL
198202.032Giro di Sardegna, ITA4
198128.073Scheldeprijs, BEL
198128.063Tour de France, FRA4GT
198107.061Vosselaar, BEL
198101.051Rund um den Henninger Turm, DUI
198122.042Ronde van België, BEL4
198117.049Fleche Wallonne, BEL
198108.0410Gent - Wevelgem, BEL
198101.043Driedaagse van De Panne, BEL
198101.041Driedaagse van De Panne, BEL4
198101.031Kuurne - Brussel - Kuurne, BEL
198115.023Tour Mediterraneen, FRA6
198020.073Tour de France, FRA24
198019.072Tour de France, FRA23
198017.073Tour de France, FRA21
198006.073Tour de France, FRA11
198022.061N.K. België, BEL
198002.033Ronde van Limburg, BEL
198008.022Ruta del Sol, SPA3
198007.022Ruta del Sol, SPA2
198006.023Ruta del Sol, SPA1
197928.081Schaal Sels (Merksem), BEL
197917.072Tour de France, FRA19
197903.071Tour de France, FRA6
197916.061Tour de Suisse, ZWI4
197914.061Tour de Suisse, ZWI1
197914.032Paris - Nice, FRA8
197910.033Paris - Nice, FRA4
197910.021Ruta del Sol, SPA5
197817.101Sluitingsprijs (Putte-Kapellen), BEL
197815.103Etoile des Espoirs, FRA7ITT
197812.101Etoile des Espoirs, FRA2
197801.102Paris - Tours, FRA
197823.071Diest, BEL
197804.061Omloop Hageland - Zuiderkempen (Betekom), BEL
197801.052G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL
197809.044Ronde van Vlaanderen, BEL
197828.032G.P. de Denain, FRA
197815.032Driedaagse van De Panne, BEL
19783Nokere Koerse, BEL
197721.081Ninove, BEL
197714.082G.P. Union (Dortmund), DUI
197709.073G.P. Odiel Lambrechts (Kalmthout), BEL
197703.071G.P. Frans Melckenbeeck (Lede), BEL
197722.063Tour de l'Aude, FRA3
197712.063Tour du Luxembourg, LUX5
197709.063Tour du Luxembourg, LUX1ITT
197721.052Mandel-Leie-Schelde (Meulebeke), BEL1
197719.051Omloop der Drie Provinciën (Avelgem), BEL
197715.052Quatre Jours de Dunkerque, FRA
197715.053Quatre Jours de Dunkerque, FRA5
197714.052Quatre Jours de Dunkerque, FRA4
197711.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA1
197730.031G.P. Pino Cerami, BEL
197726.021Peymeinade, FRA
197629.083Ronde van Nederland, NED
197628.082Ronde van Nederland, NED5
197601.083G.P. Frans Melckenbeeck (Lede), BEL
197610.071G.P. Odiel Lambrechts (Kalmthout), BEL
197604.071Diest, BEL
197627.062G.P. Frans Verbeeck (Wilsele), BEL
197616.061Halle - Ingooigem, BEL
197614.062Tour du Luxembourg, LUX
197612.063Tour du Luxembourg, LUX2
197611.062Tour du Luxembourg, LUX1
197605.061Zaventem, BEL
197627.051Tour du Condroz (Nandrin), BEL
197615.053G.P. Franco - Belge, BEL1
197609.052Omloop van Midden-Brabant (Kampenhout-Relst), BEL
197601.051G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL
197511.1010Il Lombardia, ITA
197502.091Schaal Sels (Merksem), BEL
197515.083De Pinte, BEL
197510.081Nieuwmoer - Kalmthout, BEL
197531.053Kessel - Lier, BEL
197518.051Noorderwijk, BEL
197511.051Omloop van Midden-Brabant (Kampenhout-Relst), BEL
197501.051G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL
197527.042Kempense Pijl (Hamont), BEL
19752G.P. Odiel Lambrechts (Kalmthout), BEL
197425.083Heverlee, BEL
197409.061Noorderwijk, BEL
197425.051Omloop van de Grensstreek (Ledegem), BEL
197401.051G.P. 1 Mei (Hoboken), BEL
197428.043Omloop Leiedal (Bavikhove), BEL
197409.033G.P. Frans Verbeeck (Wilsele), BEL
197322.093Mortsel, BEL
Puntenklassementen
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI