Fredrik Kessiakoff

Nationaliteit: ZWE | Geboortedatum: 17.05.1980 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2014AstanaZWE1100100100
2013AstanaZWE474721002100
2012AstanaZWE255925591221123200
2011AstanaZWE227332273311101200
2010Garmin - TransitionsZWE111100000000
2009Fuji - ServettoZWE171700001000
2006ZWE11000000000
2005ZWE11000000000
41171504971481543127600

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201229.08Vuelta a Espana, SPA11GTITT32-104
1. Fredrik Kessiakoff (ZWE); 2. Alberto Contador Velasco (SPA); 3. Chris Froome (GBR)
201215.06Tour de Suisse, ZWI72.WTITT32-029
1. Fredrik Kessiakoff (ZWE); 2. Fabian Cancellara (ZWI); 3. Maxime Monfort (BEL)
201110.07Österreich Rundfahrt, OOS2.HC31-054
1. Fredrik Kessiakoff (ZWE); 2. Leopold König (CZE); 3. Carlos Sastre Candil (SPA)
201104.07Österreich Rundfahrt, OOS22.HC31-048
1. Fredrik Kessiakoff (ZWE); 2. Mauro Santambrogio (ITA); 3. Leopold König (CZE)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201405.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201329.09DNFWereldkampioenschapWC
201321.07DNFTour de France, FRAGT
201326.0590Giro d'Italia, ITAGT
201206.102Giro dell'Emilia, ITA1.HC
201229.0910Il Lombardia, ITA1.WT
201226.093Milano - Torino, ITA1.HC
201223.0915WereldkampioenschapWC
201219.095Wereldkampioenschap I.T.T.WCTITT
201209.0961Vuelta a Espana, SPAGT
201229.081Vuelta a Espana, SPA11GTITT
201222.0740Tour de France, FRAGT
201224.063N.K. Zweden, ZWENC
201215.061Tour de Suisse, ZWI72.WTITT
201125.0954WereldkampioenschapWC
201111.0933Vuelta a Espana, SPAGT
201110.071Österreich Rundfahrt, OOS2.HC
201104.071Österreich Rundfahrt, OOS22.HC
201124.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201023.063N.K. Zweden I.T.T., ZWENCTITT
200925.063N.K. Zweden I.T.T., ZWENCTITT
200903.059Tour de Romandie, ZWI2.PT
200612.032Giro del Lago Maggiore "GP Knorr", ZWI1.2
200510.062Ringerike G.P., NOR32.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201110.07Österreich Rundfahrt, OOS82.HC
201109.07Österreich Rundfahrt, OOS72.HC
201108.07Österreich Rundfahrt, OOS62.HC
201107.07Österreich Rundfahrt, OOS52.HC
201106.07Österreich Rundfahrt, OOS42.HC
201105.07Österreich Rundfahrt, OOS32.HC
201104.07Österreich Rundfahrt, OOS22.HC
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI