Andriy Kulyk

Nationaliteit: UKR | Geboortedatum: 30.08.1989 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021UKR231200000100
2019UKR13311100000000
2018UKR391700000000
2017UKR1832351900000000
2016UKR145100000100
2015UKR31533893200000000
2014UKR14101700000000
2013UKR11000000000
2012UKR333000000000
10436951186900000200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201930.06N.K. Oekraïne, UKRNC29-304
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Oleksandr Polivoda (UKR); 3. Mykhaylo Kononenko (UKR)
201718.05Baltyk Karkonosze Tour, POL22.227-261
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Pawel Franczak (POL); 3. Grzegorz Stepniak (POL)
201624.04G.P. Slovakia, SVK1.226-237
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Aloïs Kankovsky (CZE); 3. Blazej Janiaczyk (POL)
201520.08Baltic Chain Tour2.225-355
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Matti Manninen (FIN); 3. Gustav Höög (ZWE)
201519.08Baltic Chain Tour22.225-354
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Gustav Höög (ZWE); 3. Maximilian Beyer (DUI)
201506.05Szlakiem Grodow Piastowskich, POL12.225-249
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Pawel Franczak (POL); 3. Mateusz Taciak (POL)
201407.06Tour of Slovakia, SVK52.224-281
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Cristian Delle Stelle (ITA); 3. Roman Van Uden (NZL)
201206.06Tour of Romania, ROU62.222-280
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Joaquin Sobrino Martinez (SPA); 3. Krisztian Lovassy (HUN)
201204.06Tour of Romania, ROU42.222-278
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Maksym Vasilyev (UKR); 3. Oleksandr Martynenko (UKR)
201202.06Tour of Romania, ROU22.222-276
1. Andriy Kulyk (UKR); 2. Joaquin Sobrino Martinez (SPA); 3. Ioannis Tamouridis (GRE)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202126.09DNFWereldkampioenschapWCFlat
202120.063N.K. Oekraïne, UKRNCHill
202120.023G.P. Manavgat, TUR1.2Sprint
201930.061N.K. Oekraïne, UKRNC
201931.053Tour of Taiyuan, CHN62.2
201909.033G.P. Velo Alanya, TUR1.2
201811.112Tour of Quanzhou Bay, CHN32.2
201823.093Tour of China II, CHN52.1
201805.093Tour of Xingtai, CHN32.2
201712.112Tour of Fuzhou, CHN52.1
201709.112Tour of Fuzhou, CHN22.1
201705.113Tour of Hainan, CHN92.HC
201701.113Tour of Hainan, CHN52.HC
201714.103Tour of Taihu, CHN42.1
201719.053Baltyk Karkonosze Tour, POL32.2
201718.051Baltyk Karkonosze Tour, POL22.2
201717.053Baltyk Karkonosze Tour, POL12.2
201616.10DNFWereldkampioenschapWC
201629.063Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL12.2
201601.063Tour of Ukraine, UKR32.2
201621.052Tour of Bihor, ROU22.2
201624.041G.P. Slovakia, SVK1.2
201508.113Tour of Taihu, CHN92.1
201506.113Tour of Taihu, CHN72.1
201531.102Tour of Taihu, CHN12.1
201518.103Tour of China II, CHN62.1
201505.103Tour of China, CHN32.1
201502.103Tour of China, CHN12.1
201520.081Baltic Chain Tour2.2
201519.081Baltic Chain Tour22.2
201518.082Baltic Chain Tour12.2
201530.073Dookola Mazowsza, POL22.2
201515.073Tour of Qinghai Lake, CHN102.HC
201513.072Tour of Qinghai Lake, CHN92.HC
201506.072Tour of Qinghai Lake, CHN22.HC
201507.052Szlakiem Grodow Piastowskich, POL22.2
201506.051Szlakiem Grodow Piastowskich, POL12.2
201414.092Tour of China II, CHN52.1
201407.061Tour of Slovakia, SVK52.2
201407.052Five Rings of Moscow, RUS22.2
201403.052G.P. Moscow, RUS1.2
201307.053Five Rings of Moscow, RUS22.2
201206.061Tour of Romania, ROU62.2
201204.061Tour of Romania, ROU42.2
201202.061Tour of Romania, ROU22.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201720.05Baltyk Karkonosze Tour, POL42.2
201719.05Baltyk Karkonosze Tour, POL32.2
201718.05Baltyk Karkonosze Tour, POL22.2
201520.08Baltic Chain Tour32.2
201519.08Baltic Chain Tour22.2
201507.05Szlakiem Grodow Piastowskich, POL22.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI