Alexis Rojas Diaz

Nationaliteit: COL | Geboortedatum: 09.08.1972 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2004COL2730000000000
2003COL1323000000000
2002COL444000000000
2001COL131300000000
2000COL29000000000
1998COL2414000000000
1995COL21321300000000
1994COL181800000000
92410442400000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200418.04Vuelta del Tolima, COLNat31-252
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. Victor Angel Becerra Castro (COL); 3. Nestor Bernal (COL)
200416.04Vuelta del Tolima, COL2Nat31-250
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. Fidel Giovanny Chacon Skinner (COL); 3. Victor Angel Becerra Castro (COL)
200306.06Vuelta a Antioquia, COL3Nat30-301
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
200207.11Vuelta a Bolivia, BOL12.530-090
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
200202.07Vuelta a Colombia, COL22.529-327
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
2002Vuelta Indepencia Nacional, DOM112.529-326
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
2002Vuelta Indepencia Nacional, DOM82.529-326
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
1998Vuelta a Costa Rica, CRC12.525-326
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
1998Vuelta a Costa Rica, CRC112.525-326
1. Alexis Rojas Diaz (COL); 2. (); 3. ()
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200414.112Vuelta a Bolivia, BOL72.5
200420.063Vuelta a Colombia, COL14Nat
200424.042Clasica de Fusagasuga, COL4Nat
200418.041Vuelta del Tolima, COLNat
200416.041Vuelta del Tolima, COL2Nat
200415.042Vuelta del Tolima, COL1Nat
200419.033Clasica de Pasca, COL3Nat
200308.112Vuelta a Bolivia, BOL52.5
200330.063Vuelta a Colombia, COL142.5
200306.061Vuelta a Antioquia, COL3Nat
200207.111Vuelta a Bolivia, BOL12.5
200202.071Vuelta a Colombia, COL22.5
20021Vuelta Indepencia Nacional, DOM112.5
20021Vuelta Indepencia Nacional, DOM82.5
200114.083Clasico RCN, COL32.4
200019.063Vuelta a Colombia, COL92.5
200015.063Vuelta a Colombia, COL52.5
199808.053Vuelta a Colombia, COL132.5
199806.053Vuelta a Colombia, COL112.5
19981Vuelta a Costa Rica, CRC12.5
19981Vuelta a Costa Rica, CRC112.5
199530.042Vuelta a Colombia, COL122.5
199527.043Vuelta a Colombia, COL92.5
199415.102Clasico RCN, COL72.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI