Alessandro Tonelli

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 29.05.1992 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023Green Project - Bardiani - CSF - FaizanèITA181800111200
2022Bardiani - CSF - FaizaneITA13213211221200
2021Bardiani - CSF - FaizaneITA12100110100
2020Bardiani - CSF - FaizaneITA242411111100
2019Bardiani - CSFITA1100110100
2018Bardiani - CSFITA131331313310221200
2017Bardiani - CSFITA1100100100
2016Bardiani - CSFITA1100110100
2015Bardiani - CSFITA1100110100
15111314111232111041200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201820.04Cro Race, CRO42.HC25-326
1. Alessandro Tonelli (ITA); 2. Enrico Barbin (ITA); 3. Jan Tratnik (SLO)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202318.03101Milano - Sanremo, ITA1.WTFlat
202312.0347Tirreno - Adriatico, ITA2.WTGC
202304.03DNFStrade Bianche, ITA1.WTUphill finish
202326.0245UAE Tour, UAE2.WTGC
202328.017Trofeo Serra Tramuntana, SPA1.1Hill
202322.018Trofeo Luis Puig / Classica Valenciana 1969, SPA1.1Flat
202208.1093Il Lombardia, ITA1.WTHill
202229.0587Giro d'Italia, ITA21GTITT
202229.0552Giro d'Italia, ITAGTGC
202228.0568Giro d'Italia, ITA20GTMountain
202227.053Giro d'Italia, ITA19GTHill
202226.0549Giro d'Italia, ITA18GTFlat
202225.0565Giro d'Italia, ITA17GTMountain
202224.0546Giro d'Italia, ITA16GTMountain
202222.0573Giro d'Italia, ITA15GTMountain
202221.0550Giro d'Italia, ITA14GTHill
202220.0592Giro d'Italia, ITA13GTFlat
202219.0579Giro d'Italia, ITA12GTHill
202218.05105Giro d'Italia, ITA11GTSprint
202217.0578Giro d'Italia, ITA10GTHill
202215.0572Giro d'Italia, ITA9GTMountain
202214.0592Giro d'Italia, ITA8GTHill
202213.0575Giro d'Italia, ITA7GTHill
202212.0595Giro d'Italia, ITA6GTSprint
202211.05124Giro d'Italia, ITA5GTSprint
202210.0566Giro d'Italia, ITA4GTMountain
202208.05141Giro d'Italia, ITA3GTSprint
202207.05106Giro d'Italia, ITA2GTITT
202206.05125Giro d'Italia, ITA1GTFlat
202219.0367Milano - Sanremo, ITA1.WTFlat
202225.024UAE Tour, UAE62.WTFlat
202120.03106Milano - Sanremo, ITA1.WTFlat
202106.023G.P. Alanya, TUR1.2Hill
202025.1051Giro d'Italia, ITAGT
202008.08117Milano - Sanremo, ITA1.WT
201923.03158Milano - Sanremo, ITA1.WT
201813.1084Il Lombardia, ITA1.WT
201803.092Tour of Britain, GBR22.HC
201827.05DNFGiro d'Italia, ITAGT
201821.043Cro Race, CRO52.HC
201820.041Cro Race, CRO42.HC
201817.03114Milano - Sanremo, ITA1.WT
201707.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201619.03177Milano - Sanremo, ITA1.WT
201504.1066Il Lombardia, ITA1.WT
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201803.09Tour of Britain, GBR22.HC
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI