Jonas Van Genechten

Nationaliteit: BEL | Geboortedatum: 16.09.1986 | Overlijdensdatum: | Lengte: 176 cm | Gewicht: 67 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021B&B Hotels p/b KTMBEL0000100200
2020B&B Hotels - Vital ConceptBEL0000000000
2019BEL121200210200
2018BEL1411141100210200
2017CofidisBEL262610111100
2016IAM CyclingBEL132613261111111100
2015IAM CyclingBEL2312231200211200
2014Lotto - BelisolBEL36936900000000
2013Lotto - BelisolBEL11111100000000
2012Lotto - BelisolBEL111100100100
2011BEL169000000000
2010BEL221100000000
2008BEL231100000000
2007BEL1111000000000
103218382370121105131100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201819.09Omloop van het Houtland (Lichtervelde), BEL1.132-003
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Jasper De Buyst (BEL); 3. Timothy Dupont (BEL)
201626.08Vuelta a Espana, SPA7GT29-344
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Daniele Bennati (ITA); 3. Alejandro Valverde Belmonte (SPA)
201502.10Circuit Franco-Belge, BEL22.129-016
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Jürgen Roelandts (BEL); 3. Louis Verhelst (1990) (BEL)
201528.07Tour de la Region Wallonne, BEL42.HC28-315
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Michael Mörköv Christensen (DEN); 3. Danny van Poppel (NED)
201407.09G.P. de Fourmies, FRA1.HC27-356
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Tom Van Asbroeck (BEL); 3. Elia Viviani (ITA)
201427.08Druivenkoers (Overijse), BEL1.127-345
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Jasper De Buyst (BEL); 3. Tom Van Asbroeck (BEL)
201406.08Tour of Poland, POL42.WT27-324
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Jacopo Guarnieri (ITA); 3. Luka Mezgec (SLO)
201304.04G.P. Pino Cerami, BEL1.126-200
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Romain Feillu (FRA); 3. Andris Smirnovs (LAT)
201113.03Gent - Wevelgem U23 / Kattekoers, BEL1.224-178
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Benjamin Verraes (BEL); 3. Frédéric Amorison (BEL)
200711.05Tour du Haut Anjou, FRA12.2U20-237
1. Jonas Van Genechten (BEL); 2. Bram Deprez (BEL); 3. Olivier Pardini (BEL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202103.10DNFParis - Roubaix, FRA1.WTFlat
202128.03DNFGent - Wevelgem, BEL1.WTFlat
201902.053Tour de Yorkshire, GBR12.HC
201914.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201907.0488Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201819.091Omloop van het Houtland (Lichtervelde), BEL1.1
201816.092G.P. Jef Scherens (Leuven), BEL1.1
201824.082Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA52.1
201808.0483Paris - Roubaix, FRA1.WT
201801.04DNFRonde van Vlaanderen, BEL1.WT
201811.023Tour de la Provence, FRA32.1
201710.09DNFVuelta a Espana, SPAGT
201725.073Tour de la Region Wallonne, BEL42.HC
201709.0428Paris - Roubaix, FRA1.WT
201726.012Trofeo Porreres, SPA1.1
201609.103Paris - Tours, FRA1.HC
201611.09144Vuelta a Espana, SPAGT
201626.081Vuelta a Espana, SPA7GT
201623.072Tour de la Region Wallonne, BEL12.HC
201610.0460Paris - Roubaix, FRA1.WT
201502.101Circuit Franco-Belge, BEL22.1
201528.071Tour de la Region Wallonne, BEL42.HC
201510.062Criterium du Dauphiné, FRA42.WT
201512.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201522.03132Milano - Sanremo, ITA1.WT
201414.103Sluitingsprijs (Putte-Kapellen), BEL1.1
201419.093Kampioenschap van Vlaanderen (Koolskamp), BEL1.1
201407.091G.P. de Fourmies, FRA1.HC
201427.081Druivenkoers (Overijse), BEL1.1
201406.081Tour of Poland, POL42.WT
201412.042G.P. Pino Cerami, BEL1.1
201304.041G.P. Pino Cerami, BEL1.1
201205.043G.P. Pino Cerami, BEL1.1
201201.04DNFRonde van Vlaanderen, BEL1.WT
201111.072G.P. Geel, BEL1.2
201103.043Triptyque des Monts et Chateaux, BEL42.2
201102.042Triptyque des Monts et Chateaux, BEL32.2
201124.033Tour de Normandie, FRA42.2
201123.032Tour de Normandie, FRA22.2
201113.031Gent - Wevelgem U23 / Kattekoers, BEL1.2
201017.083G.P. Dr. Tistaert (Zottegem), BEL1.1
201010.062Tour de l'Oise, FRA12.2
200827.082Druivenkoers (Overijse), BEL1.1
200805.042Triptyque des Monts et Chateaux, BEL32.2
200711.051Tour du Haut Anjou, FRA12.2U
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200711.05Tour du Haut Anjou, FRA12.2U
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI