Remmert Wielinga

Geboortedatum: 27.04.1978 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2007Saunier DuvalNED0000000000
2006Quickstep - InnergeticNED12212200000000
2005RabobankNED0000000000
2004RabobankNED0000000000
2003RabobankNED22222200000000
2002NED23100000000
2001NED111100000000
2000NED11000000000
1999NED11000000000
391035600000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200625.02G.P. Chiasso, ZWI1.127-305
1. Remmert Wielinga (NED); 2. Davide Rebellin (ITA); 3. Leonardo Bertagnolli (ITA)
200319.02Ruta del Sol, SPA42.324-298
1. Remmert Wielinga (NED); 2. Joaquin Pascual Rodriguez Oliver (SPA); 3. Ivan Ramiro Parra Pinto (COL)
200306.02Trofeo Magaluf / Trofeo Calvia - Palmanova, SPA1.324-285
1. Remmert Wielinga (NED); 2. Gorka Gonzalez Larranaga (SPA); 3. Juan Antonio Flecha Giannoni (SPA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200604.072Österreich Rundfahrt, OOS22.HC
200625.021G.P. Chiasso, ZWI1.1
200319.021Ruta del Sol, SPA42.3
200306.021Trofeo Magaluf / Trofeo Calvia - Palmanova, SPA1.3
200214.073Giro del Medio Brenta, ITA1.5
200223.063Giro d'Oro, ITA1.5
200128.083Trofeo dello Scalatore I, ITA1.4
200012.043Ster Elektrotoer, NED02.5ITT
199927.053Tour de Gironde, FRA12.6
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2002Uniqa Classic, OOS2.3