Mariusz Wiesiak

Geboortedatum: 01.04.1981 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2013POL33000000000
2012POL1212000000000
2011POL11000000000
2009POL1111000000000
2006POL288000000000
2005POL377000000000
2004POL344000000000
1026226000000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201210.05Tour of Malopolska, POL12.231-040
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Tomasz Smolen (POL); 3. Bartlomiej Matysiak (POL)
200928.05Tour de Kumano, JPN02.2ITT28-057
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Carlo Westphal (DUI); 3. Valentin Iglinskiy (KAZ)
200618.09Tour de Hokkaido, JPN52.225-170
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Taiji Nishitani (JPN); 3. Takehiro Mizutani (JPN)
200617.09Tour de Hokkaido, JPN42.225-169
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Wesley Sulzberger (AUS); 3. Jacob Erker (CDN)
200516.09Tour de Hokkaido, JPN22.224-168
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Tilo Schüler (DUI); 3. Sung-baek Park (KOR)
200510.03Tour du Cameroun, CMR102.223-344
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Romain Bourrinet (FRA); 3. Joseph Sanda (CMR)
200507.03Tour du Cameroun, CMR72.223-341
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Noël Richet (FRA); 3. Daniele Della Tommasina (ITA)
200423.05Tour of Japan, JPN12.523-053
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. André Schulze (DUI); 3. Aaron Kemps (AUS)
200424.04Szlakiem Grodow Piastowskich, POL32.523-024
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Bartlomiej Ksobiak (POL); 3. Dariusz Rudnicki (POL)
200420.03The Paths of King Nikola, MNE42.522-354
1. Mariusz Wiesiak (POL); 2. Martin Prazdnovsky (SVK); 3. Aldo Ino Ilesic (SLO)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201304.113Tour de Banyuwangi Ijen, INA32.2
201329.063Jelajah Malaysia, MAS42.2
201302.043Tour of Thailand, THA22.2
201222.052Tour of Japan, JPN22.2
201210.051Tour of Malopolska, POL12.2
201113.113Tour de Okinawa, JPN22.2
200928.051Tour de Kumano, JPN02.2ITT
200618.091Tour de Hokkaido, JPN52.2
200617.091Tour de Hokkaido, JPN42.2
200613.092Tour de Hokkaido, JPN02.2ITT
200603.083Tour of Malopolska, POL1Nat
200610.052Tour de Korea, KOR72.2
200616.042Tour du Loir-et-Cher, FRA2.2
200614.042Tour du Loir-et-Cher, FRA32.2
200613.042Tour du Loir-et-Cher, FRA22.2
200519.092Tour de Hokkaido, JPN52.2
200518.092Tour de Hokkaido, JPN42.2
200516.091Tour de Hokkaido, JPN22.2
200511.033Tour du Cameroun, CMR112.2
200510.031Tour du Cameroun, CMR102.2
200507.031Tour du Cameroun, CMR72.2
200502.033Tour du Cameroun, CMR42.2
200428.052Tour of Japan, JPN42.5
200423.051Tour of Japan, JPN12.5
200424.041Szlakiem Grodow Piastowskich, POL32.5
200420.031The Paths of King Nikola, MNE42.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201210.05Tour of Malopolska, POL12.2
200928.05Tour de Kumano, JPN02.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI