Mohamed Nor Rizuan Zainal

Geboortedatum: 20.06.1986 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2012MAS331100000000
2010MAS111000000000
2009MAS111000000000
2008MAS244000000000
2007MAS22000000000
411111100000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201020.03Tour of Taiwan, TPE72.223-274
1. Mohamed Nor Rizuan Zainal (MAS); 2. Shinichi Fukushima (JPN); 3. Dean Windsor (AUS)
200901.12Tour d'Indonesia, INA92.223-165
1. Mohamed Nor Rizuan Zainal (MAS); 2. Douglas Repacholi (AUS); 3. Sergey Kudentsov (RUS)
200804.12Tour d'Indonesia, INA112.222-168
1. Mohamed Nor Rizuan Zainal (MAS); 2. Ryan Ariehan (INA); 3. Nunung Burhanudin (INA)
200801.12Tour d'Indonesia, INA82.222-165
1. Mohamed Nor Rizuan Zainal (MAS); 2. Masakazu Ito (JPN); 3. Edmund John "Eddy" Hollands (AUS)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201224.063N.K. Maleisie, MASNC
201212.052Jelajah Malaysia, MAS52.2
201206.043Tour of Thailand, THA52.2
201020.031Tour of Taiwan, TPE72.2
200901.121Tour d'Indonesia, INA92.2
200804.121Tour d'Indonesia, INA112.2
200801.121Tour d'Indonesia, INA82.2
200826.112Tour d'Indonesia, INA42.2
200824.073Jelajah Negri Sembilan, MAS22.2
200707.083Tour of East Java, INA42.2
200726.053Azerbaijan Tour, IRI52.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI