Amir Zargari

Nationaliteit: IRI | Geboortedatum: 31.07.1980 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2015IRI1342111200000000
2014IRI187151100000000
2013IRI332200000000
2012AG2R - La MondialeIRI111100000000
2011IRI3158301400000100
2010IRI38117000000000
2009IRI8161100000000
2008IRI721000000000
2007IRI1327000000000
2006IRI31034000000000
2005IRI5142200000000
12712217992300000100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201504.10Tour of Singkarak, INA22.235-065
1. Amir Zargari (IRI); 2. Arvin Moazemi Goudarzi (IRI); 3. Sho Hatsuyama (JPN)
201415.06Tour of Singkarak, INA2.233-319
1. Amir Zargari (IRI); 2. Rahim Emami (IRI); 3. Ramin Mehrabani Azar (IRI)
201112.06Tour of Singkarak, INA2.230-316
1. Amir Zargari (IRI); 2. Rahim Emami (IRI); 3. Mirsamad Pourseyedi Golakhor (IRI)
201110.06Tour of Singkarak, INA52.230-314
1. Amir Zargari (IRI); 2. Rahim Emami (IRI); 3. Mirsamad Pourseyedi Golakhor (IRI)
201107.06Tour of Singkarak, INA22.230-311
1. Amir Zargari (IRI); 2. Rahim Emami (IRI); 3. Logan Calder (AUS)
201004.06Tour of Singkarak, INA52.229-308
1. Amir Zargari (IRI); 2. Hossein Askari (IRI); 3. Farshad Salehan (IRI)
201002.06Tour of Singkarak, INA32.229-306
1. Amir Zargari (IRI); 2. Ghader Mizbani Iranagh (IRI); 3. Hossein Askari (IRI)
201004.05Azerbaijan Tour, IRI22.229-277
1. Amir Zargari (IRI); 2. Benjamin Edmüller (DUI); 3. Christian Grasmann (DUI)
200709.08Milad de Nour Tour, IRI22.227-009
1. Amir Zargari (IRI); 2. Ahad Kazemi Sarai (IRI); 3. Mehdi Fahridi (IRI)
200606.07Tour of East Java, INA22.225-340
1. Amir Zargari (IRI); 2. Masamichi Yamamoto (JPN); 3. Chun Hing Chan (HKG)
200629.05Azerbaijan Tour, IRI72.225-302
1. Amir Zargari (IRI); 2. Hossein Nateghi (IRI); 3. Omar Hasanin (SYR)
200616.04Kerman Tour, IRI32.225-259
1. Amir Zargari (IRI); 2. Omar Hasanin (SYR); 3. Rasuul Farshbaf (IRI)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201511.102Tour of Singkarak, INA2.2
201504.101Tour of Singkarak, INA22.2
201514.068Tour de Korea, KOR2.1
201531.053Tour of Iran, IRI42.1
201419.103Tour de Banyuwangi Ijen, INA2.2
201418.103Tour de Banyuwangi Ijen, INA32.2
201406.093Tour of East Java, INA12.2
201415.061Tour of Singkarak, INA2.2
201414.062Tour of Singkarak, INA82.2
201410.062Tour of Singkarak, INA42.2
201408.063Tour of Singkarak, INA22.2
201412.053N.K. Iran I.T.T., IRINCTITT
201309.112Taiwan KOM Challenge, TPENat
201323.062N.K. Iran, IRINC
201322.062N.K. Iran I.T.T., IRINCTITT
201221.062N.K. Iran, IRINC
201131.123UCI Asia Tour
201125.09DNFWereldkampioenschapWC
201105.093Milad de Nour Tour, IRI2.2
201103.093Milad de Nour Tour, IRI22.2
201102.093Milad de Nour Tour, IRI12.2
201112.062Tour of Singkarak, INA82.2
201112.061Tour of Singkarak, INA2.2
201110.061Tour of Singkarak, INA52.2
201108.062Tour of Singkarak, INA32.2
201107.061Tour of Singkarak, INA22.2
201129.053Tour of Iran, IRI2.2
201125.052Tour of Iran, IRI12.2
201119.043Tour of the Philippines, PHI2.2
201119.043Tour of the Philippines, PHI42.2
201128.022Kerman Tour, IRI52.2
201127.022Kerman Tour, IRI42.2
201126.013Tour de Langkawi, MAS42.HC
201006.063Tour of Singkarak, INA2.2
201004.061Tour of Singkarak, INA52.2
201003.063Tour of Singkarak, INA42.2
201002.061Tour of Singkarak, INA32.2
201008.052Azerbaijan Tour, IRI2.2
201007.052Azerbaijan Tour, IRI52.2
201004.051Azerbaijan Tour, IRI22.2
201010.023Kerman Tour, IRI2.2
200919.102Azerbaijan Tour, IRI52.2
200910.103Milad de Nour Tour, IRI52.2
200906.102Milad de Nour Tour, IRI12.2
200920.062N.K. Iran I.T.T., IRINCTITT
200903.052Tour of Singkarak, INA2.2
200902.052Tour of Singkarak, INA32.2
200901.052Tour of Singkarak, INA22.2
200919.042Jelajah Malaysia, MAS12.2
200805.122Tour d'Indonesia, INA2.2
200827.113Tour d'Indonesia, INA52.2
200825.112Tour d'Indonesia, INA32.2
200807.102Milad de Nour Tour, IRI42.2
200804.102Milad de Nour Tour, IRI12.2
200804.093Tour of Thailand, THA42.2
200801.092Tour of Thailand, THA12.2
200714.082Milad de Nour Tour, IRI72.2
200709.081Milad de Nour Tour, IRI22.2
200708.082Milad de Nour Tour, IRI12.2
200620.082Milad de Nour Tour, IRI72.2
200616.083Milad de Nour Tour, IRI32.2
200609.072Tour of East Java, INA52.2
200606.071Tour of East Java, INA22.2
200629.051Azerbaijan Tour, IRI72.2
200625.053Azerbaijan Tour, IRI32.2
200623.052Azerbaijan Tour, IRI12.2
200607.052International Presidency Turkey Tour, TUR72.2
200619.043Kerman Tour, IRI62.2
200616.041Kerman Tour, IRI32.2
200502.102Milad de Nour Tour, IRI52.2
200526.062N.K. Iran, IRINC
200525.062N.K. Iran I.T.T., IRINCTITT
200504.053International Presidency Turkey Tour, TUR32.2
200516.042Kerman Tour, IRI32.2
Leiderstruien
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI