Johan Jacobs (ZWI)

Geboortedatum: 01.03.1997 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023MovistarZWI1100000000
2022Movistar TeamZWI4400320300
2021Movistar TeamZWI191910114400
2020MovistarZWI1100110100
2019ZWI22000000000
31711510544800

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202322.0192Tour Down Under, AUS2.WTGC
202208.10106Il Lombardia, ITA1.WTHill
202217.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WTFlat
202203.0464Ronde van Vlaanderen, BEL1.WTHill
202230.0324Dwars door België, BEL1.WTFlat
202105.09DNFVuelta a Espana, SPAGTGC
202131.07DNFClasica San Sebastian, SPA1.WTHill
202120.063N.K. Zwitserland, ZWINCHill
202113.0696Tour de Suisse, ZWI2.WTGC
202102.05100Tour de Romandie, ZWI2.WTGC
202118.04DNFAmstel Gold Race, NED1.WTHill
202104.0478Ronde van Vlaanderen, BEL1.WTFlat
202128.0369Gent - Wevelgem, BEL1.WTFlat
202114.03DNFParis - Nice, FRA2.WTGC
202018.1093Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201902.062Paris - Roubaix U23, FRA1.2U
201931.033Tour de Normandie, FRA72.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI