Sylvain Calzati

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 01.07.1979 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2010Team SkyFRA0000000000
2009FRA2200000000
2008AG2R - La MondialeFRA0000000000
2007AG2RFRA0000000000
2006AG2R PrévoyanceFRA1191191100011000
2005AG2R PrévoyanceFRA22422400000000
2004FRA141152500000000
2002FRA111000000000
38331152201100011000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200609.07Tour de France, FRA8GT27-008
1. Sylvain Calzati (FRA); 2. Kjell Carlström (FIN); 3. Patrice Halgand (FRA)
200411.09Tour de l'Avenir, FRA2.525-072
1. Sylvain Calzati (FRA); 2. Thomas Lövkvist (ZWE); 3. Christophe Le Mével (FRA)
200221.02Ronde du Pays Basque, FRA1.522-235
1. Sylvain Calzati (FRA); 2. Dionisio Galparsoro Martinez (SPA); 3. Laurent Paumier (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200609.071Tour de France, FRA8GT
200518.063Route du Sud, FRA32.1ITT
200516.062Route du Sud, FRA12.1
200411.091Tour de l'Avenir, FRA2.5
200409.093Tour de l'Avenir, FRA82.5
200408.022Etoile de Besseges, FRA2.3
200407.022Etoile de Besseges, FRA42.3
200221.021Ronde du Pays Basque, FRA1.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200519.06Route du Sud, FRA42.1
200518.06Route du Sud, FRA32.1
200411.09Tour de l'Avenir, FRA102.5
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2009Paris - Correze, FRA2.1