Danilo Celano

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 07.12.1989 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2020ITA1258125800000000
2019ITA12212200000000
2018Caja Rural - Seguros RGAITA0000000000
2017ITA11511500000000
2016ITA11000000000
365163551500000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202014.02Tour de Langkawi, MAS2.PS30-069
1. Danilo Celano (ITA); 2. Yevgeniy Fedorov (KAZ); 3. Artem Ovechkin (RUS)
201931.08Tour of Almaty, KAZ22.129-267
1. Danilo Celano (ITA); 2. Nikolai Cherkasov (RUS); 3. Yuriy Natarov (KAZ)
201709.04Giro dell'Appennino, ITA1.127-123
1. Danilo Celano (ITA); 2. Egan Arley Bernal Gomez (COL); 3. Manuel Senni (ITA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202014.021Tour de Langkawi, MAS2.PS
202010.022Tour de Langkawi, MAS42.PS
201931.081Tour of Almaty, KAZ22.1
201931.083Tour of Almaty, KAZ2.1
201709.041Giro dell'Appennino, ITA1.1
201621.052Berner Rundfahrt, ZWI1.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202014.02Tour de Langkawi, MAS82.PS
202013.02Tour de Langkawi, MAS72.PS
202012.02Tour de Langkawi, MAS62.PS
202011.02Tour de Langkawi, MAS52.PS
202010.02Tour de Langkawi, MAS42.PS
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen