Mario Chiesa

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 17.11.1966 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1997AsicsITA0000000000
1996Carrera - Blue JeansITA0000000000
1995Carrera JeansITA111110001000
1994Carrera JeansITA111100000000
1993Carrera JeansITA11011010001000
1992Carrera JeansITA0000000000
1991Carrera JeansITA0000000000
1990Carrera JeansITA11111100000000
1989Carrera JeansITA0000000000
1988Carrera JeansITA0000000000
1323132320002000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
199022.07Trofeo Matteotti (Pescara), ITA1.323-247
1. Mario Chiesa (ITA); 2. Franco Ballerini (ITA); 3. Stefano Giuliani (ITA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
199512.07DNFTour de France, FRA10GT
199511.07140Tour de France, FRA9GT
199509.07136Tour de France, FRA8GTITT
199508.07153Tour de France, FRA7GT
199507.07143Tour de France, FRA6GT
199506.07157Tour de France, FRA5GT
199505.07125Tour de France, FRA4GT
199503.07169Tour de France, FRA2GT
199502.07142Tour de France, FRA1GT
199501.07127Tour de France, FRA0GTITT
199414.053Giro del Friuli, ITA1.3
199301.062Giro d'Italia, ITA10GT
199022.071Trofeo Matteotti (Pescara), ITA1.3
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI