Kevin Colleoni

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 11.11.1999 | Overlijdensdatum: | Lengte: 180 cm | Gewicht: 66 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023BikeExchange - JaycoITA111100101200
2022Team BikeExchange - JaycoITA11311300100200
2021Team BikeExchangeITA7700111200
2020ITA49000000000
2019ITA312000000000
85213100312600

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202323.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WTHill
202319.04138Fleche Wallonne, BEL1.WTUphill finish
202313.049Giro di Sicilia, ITA32.1Flat
202326.0389Vuelta a Catalunya, SPA2.WTGC
202208.10DNFIl Lombardia, ITA1.WTHill
202207.087Czech Tour, CZE42.1Hill
202207.083Czech Tour, CZE2.1GC
202206.084Czech Tour, CZE32.1Mountain
202205.085Czech Tour, CZE22.1Hill
202222.069N.K. Italië I.T.T., ITANCTITT
202220.0310Per Sempre Alfredo, ITA1.1Flat
202205.0374Strade Bianche, ITA1.WTHill
202215.027Tour of Oman, OMN2.PSGC
202214.024Tour of Oman, OMN52.PSMountain
202109.1084Il Lombardia, ITA1.WTHill
202131.0772Clasica San Sebastian, SPA1.WTHill
202106.06DNFCriterium du Dauphiné, FRA2.WTGC
202116.059Tour of Hungary, HUN2.1GC
202115.059Tour of Hungary, HUN42.1Mountain
202020.092Trofeo San Vendemiano, ITA1.2U
202005.093Giro d'Italia U23, ITA2.2U
202004.092Giro d'Italia U23, ITA72.2U
202001.092Giro d'Italia U23, ITA42.2U
201906.093Giro del Friuli Venezia Giulia, ITA32.2
201916.082G.P. Capodarco, ITA1.2U
201920.063Giro d'Italia U23, ITA62.2U
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI