Scott Davies

Nationaliteit: GBR | Geboortedatum: 05.08.1995 | Overlijdensdatum: | Lengte: 184 cm | Gewicht: 66 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021Bahrain VictoriousGBR0000000000
2020Bahrain - McLarenGBR202011101100
2019Dimension DataGBR232311001000
2018Dimension DataGBR0000100100
2017GBR210000000000
2016GBR1412000000000
16654322202200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201622.05Ronde de l'Isard, FRA42.2U20-291
1. Scott Davies (GBR); 2. Aldemar Reyes Ortega (COL); 3. Nicholas Schultz (AUS)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202008.11111Vuelta a Espana, SPAGT
202015.08DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201902.06118Giro d'Italia, ITAGT
201822.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201716.073Giro della Valle d'Aosta Mont Blanc, ITA42.2U
201713.062Giro d'Italia U23, ITA62.2UITT
201631.072Tour Alsace, FRA2.2
201630.072Tour Alsace, FRA32.2
201622.051Ronde de l'Isard, FRA42.2U
201603.042Triptyque des Monts et Chateaux, BEL32.2ITT
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI