Francis De Greef

Nationaliteit: BEL | Geboortedatum: 02.02.1985 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2015BEL1100100100
2014BEL1100110100
2013Lotto - BelisolBEL484822212200
2012Lotto - BelisolBEL474722112100
2011Omega Pharma - LottoBEL484822212200
2010Omega Pharma - LottoBEL0000000000
2009Silence - LottoBEL0000000000
2008Silence - LottoBEL0000000000
2007BEL2838000000000
2006BEL11000000000
2005BEL122000000000
311315614566746700

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200709.06Volta a Lleida, SPA2.222-127
1. Francis De Greef (BEL); 2. Klaas Sys (BEL); 3. Alessandro Bisolti (ITA)
200706.06Volta a Lleida, SPA32.222-124
1. Francis De Greef (BEL); 2. Luis Angel Mate Mardonas (SPA); 3. Josep Oriol Llesay (SPA)
200519.06Flèche Ardennaise, BEL1.220-137
1. Francis De Greef (BEL); 2. James Lewis Perry (ZAF); 3. Gianni Meersman (BEL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201526.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201427.0493Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201306.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201315.0941Vuelta a Espana, SPAGT
201326.0521Giro d'Italia, ITAGT
201321.0497Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201222.07102Tour de France, FRAGT
201227.0519Giro d'Italia, ITAGT
201222.0445Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201115.1063Il Lombardia, ITA1.WT
201111.0928Vuelta a Espana, SPAGT
201129.0523Giro d'Italia, ITAGT
201124.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
200709.092Triptyque des Barrages, BEL22.2UITT
200709.093Triptyque des Barrages, BEL2.2U
200709.061Volta a Lleida, SPA2.2
200706.061Volta a Lleida, SPA32.2
200727.052Ronde de l'Isard, FRA2.2U
200726.052Ronde de l'Isard, FRA42.2UITT
200725.053Ronde de l'Isard, FRA22.2U
200708.042Triptyque des Monts et Chateaux, BEL22.2ITT
200602.092Giro della Valle d'Aosta Mont Blanc, ITA52.2
200519.061Flèche Ardennaise, BEL1.2
200508.062Volta a Lleida, SPA32.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200709.06Volta a Lleida, SPA72.2
200708.06Volta a Lleida, SPA52.2
200708.06Volta a Lleida, SPA62.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI