Stefano Gandin

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 28.03.1996 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023Team CorratecITA181810002000
2022ITA3321611800000000
2021ITA3300000000
2019ITA138000000000
46245112910002000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202231.07Vuelta a Venezuela, VEN82.2Flat26-125
1. Stefano Gandin (ITA); 2. Jorge Luis Abreu Soler (VEN); 3. Julio Cesar Blanco Pirela (VEN)
202224.07Vuelta a Venezuela, VEN12.2Flat26-118
1. Stefano Gandin (ITA); 2. Anderson Timoteo Paredes Lopez (VEN); 3. Veljko Stojnic (SRB)
202205.07Sibiu Cycling Tour, ROU42.1Hill26-099
1. Stefano Gandin (ITA); 2. Michael Kukrle (CZE); 3. Lukas Meiler (DUI)
201908.04Tour du Maroc, MAR42.223-011
1. Stefano Gandin (ITA); 2. Marion Gaillard (FRA); 3. Samuel Volkers (AUS)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202317.05DNFGiro d'Italia, ITA11GTSprint
202316.0586Giro d'Italia, ITA10GTHill
202314.05112Giro d'Italia, ITA9GTITT
202313.05101Giro d'Italia, ITA8GTUphill finish
202312.05135Giro d'Italia, ITA7GTMountain finish
202311.05145Giro d'Italia, ITA6GTSprint
202310.05171Giro d'Italia, ITA5GTSprint
202309.05134Giro d'Italia, ITA4GTHill
202308.05129Giro d'Italia, ITA3GTHill
202307.05166Giro d'Italia, ITA2GTSprint
202306.05175Giro d'Italia, ITA1GTITT
202312.03137Tirreno - Adriatico, ITA2.WTGC
202231.071Vuelta a Venezuela, VEN82.2Flat
202224.071Vuelta a Venezuela, VEN12.2Flat
202205.071Sibiu Cycling Tour, ROU42.1Hill
202121.037Per Sempre Alfredo, ITA1.1Sprint
201901.083Tour de Serbie, SRB42.2
201921.072V4 Special Series Debrecen - Ibrany, HUN1.2
201908.041Tour du Maroc, MAR42.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202225.07Vuelta a Venezuela, VEN22.2
202224.07Vuelta a Venezuela, VEN12.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2022Giro di Sicilia, ITA2.1