Mauro Gianetti

Nationaliteit: ZWI | Geboortedatum: 16.03.1964 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2002Team CoastZWI111100000000
2001Team CoastZWI0000000000
2000Vini Caldirola - SidermecZWI234112241000110200
1999Vini CaldirolaZWI23312200000000
1998La Française des JeuxZWI1100110100
1997La Française des JeuxZWI25725700110200
1996PoltiZWI5141454131441012242400
1995PoltiZWI37322431101122222500
1994Mapei - CLASZWI131621500111100
1993LotusZWI222200000000
1992LotusZWI111100000000
1991HelvetiaZWI111100000000
1990HelvetiaZWI2311231100001000
1989HelvetiaZWI2511251110001100
1988WeinmannZWI11811800001100
1987ZWI151500001000
1986Cilo - AufinaZWI11011000000000
205151651644516030128811241700

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200028.05Tour of Japan, JPN2.436-073
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Piotr Wadecki (POL); 3. René Haselbacher (OOS)
200024.05Tour of Japan, JPN32.436-069
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. René Haselbacher (OOS); 3. Piotr Wadecki (POL)
199902.09Trofeo Melinda, ITA1.235-170
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Carlo Finco (ITA); 3. Andrea Ferrigato (ITA)
199901.08Wartenberg Rundfahrt, ZWI1.535-138
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Daniel Schnider (ZWI); 3. Sven Montgomery (ZWI)
199728.09Polymultipliée de l'Hautil, FRA1.433-196
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Xavier Jan (FRA); 3. Lylian Lebreton (FRA)
199701.04Paris - Camembert, FRA1.233-016
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Viatcheslav Ekimov (RUS); 3. Pascal Herve (FRA)
199627.10Japan Cup (Utsunomiya), JPNCDM32-225
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Pascal Herve (FRA); 3. Andrea Peron (1971) (ITA)
199620.10Castillo de Montjuich, SPA11.432-218
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Fabian Jeker (ZWI); 3. Tony Rominger (ZWI)
199601.09Chur - Arosa, ZWINat32-169
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Armin Meier (ZWI); 3. Andrea Peron (1971) (ITA)
199614.04G.P. Primavera (Amorebieta), SPA1.332-029
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Pascal Richard (ZWI); 3. Piotr Ugrumov (RUS)
199631.03Criterium International, FRA22.232-015
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Michele Coppolillo (ITA); 3. Christopher Boardman (GBR)
199522.10Castillo de Montjuich, SPA2NatITT31-220
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Claudio Chiappucci (ITA); 3. Francesco Casagrande (ITA)
199522.04Amstel Gold Race, NEDCDM31-037
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Davide Cassani (ITA); 3. Beat Zberg (ZWI)
199516.04Liège - Bastogne - Liège, BELCDM31-031
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Gianni Bugno (ITA); 3. Michele Bartoli (ITA)
199404.09Chur - Arosa, ZWINat30-172
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Pascal Richard (ZWI); 3. Heinz Imboden (ZWI)
199016.10Milano - Torino, ITA1.226-214
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Jean-Claude Leclercq (FRA); 3. Gilles Delion (FRA)
199007.08Coppa Placci (Imola), ITA1.326-144
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Bruno Cenghialta (ITA); 3. Maurizio Piovani (ITA)
198902.09Tour of Britain, GBR4Cat 425-170
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Robert Millar (GBR); 3. Malcolm Elliott (GBR)
198930.04Berner Rundfahrt, ZWICat 425-045
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Thomas Wegmuller (ZWI); 3. Niki Rüttimann (ZWI)
1986G.P. di Lugano, ZWI22-107
1. Mauro Gianetti (ZWI); 2. Stephen Hodge (AUS); 3. Daniel Huwyler (ZWI)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200212.052Berner Rundfahrt, ZWI1.3
200003.093Chur - Arosa, ZWINat
200028.051Tour of Japan, JPN2.4
200024.051Tour of Japan, JPN32.4
200016.046Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
200013.049Fleche Wallonne, BEL1.HC
199902.091Trofeo Melinda, ITA1.2
199901.081Wartenberg Rundfahrt, ZWI1.5
199927.063N.K. Zwitserland, ZWINC
199819.048Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
199726.103Japan Cup (Utsunomiya), JPN1.3
199728.091Polymultipliée de l'Hautil, FRA1.4
199704.052Polymultipliee, FRA1.3
199701.053Rund um den Henninger Turm, DUI1.1
199726.045Amstel Gold Race, NEDCDM
199720.0410Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
199701.041Paris - Camembert, FRA1.2
199627.101Japan Cup (Utsunomiya), JPNCDM
199620.102Castillo de Montjuich, SPA1.4
199620.101Castillo de Montjuich, SPA11.4
199619.108Il Lombardia, ITACDM
199617.103Giro del Piemonte, ITA1.2
199613.102WereldkampioenschapWC
199619.093Vuelta a Espana, SPA13GT
199601.091Chur - Arosa, ZWINat
199631.083Giro del Veneto, ITA1.1
199612.055Tour de Romandie, ZWI2.1
199621.043Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
199617.044Fleche Wallonne, BEL1.1
199614.041G.P. Primavera (Amorebieta), SPA1.3
199612.044Vuelta al Pais Vasco, SPA2.1
199612.042Vuelta al Pais Vasco, SPA52.1
199631.031Criterium International, FRA22.2
199631.033Criterium International, FRA2.2
199617.033Paris - Nice, FRA82.1
199531.103Japan Cup (Utsunomiya), JPN1.3
199522.101Castillo de Montjuich, SPA2NatITT
199522.102Castillo de Montjuich, SPANat
199522.103Castillo de Montjuich, SPA1Nat
199521.1011Il Lombardia, ITACDM
199518.105Milano - Torino, ITA1.1
199508.104WereldkampioenschapWC
199519.096Vuelta a Espana, SPA16GT
199514.0914Vuelta a Espana, SPA12GT
199522.041Amstel Gold Race, NEDCDM
199516.041Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
199512.045Fleche Wallonne, BEL1.1
199509.042G.P. Primavera (Amorebieta), SPA1.4
199507.047Vuelta al Pais Vasco, SPA2.1
199408.109Il Lombardia, ITACDM
199405.102Milano - Torino, ITA1.1
199404.091Chur - Arosa, ZWINat
199423.069Tour de Suisse, ZWI2.1
199427.052Hofbrau Cup, DUI32.4
199324.072Trofeo Melinda, ITA1.3
199327.063N.K. Zwitserland, ZWINC
199213.093G.P. de Fourmies, FRA1.2
199130.063N.K. Zwitserland, ZWINC
199016.101Milano - Torino, ITA1.2
199023.093G.P. de Fourmies, FRA1.3
199007.081Coppa Placci (Imola), ITA1.3
198930.093Giro dell'Emilia, ITACat 4
198903.092Tour of Britain, GBRCat 4
198902.091Tour of Britain, GBR4Cat 4
198930.041Berner Rundfahrt, ZWICat 4
198922.045Amstel Gold Race, NEDCDM
198905.032Kuurne - Brussel - Kuurne, BELCat 4
198828.085WereldkampioenschapWC
198823.067Tour de Suisse, ZWICat 1
198805.063Grabs - Voralp, ZWI
198716.032Tirreno - Adriatico, ITA4
19861G.P. di Lugano, ZWI
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200028.05Tour of Japan, JPN62.4
200027.05Tour of Japan, JPN52.4
200026.05Tour of Japan, JPN42.4
200024.05Tour of Japan, JPN32.4
199631.03Criterium International, FRA22.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
1990Tirreno - Adriatico, ITA2.1
1988Tour of Britain, GBR