Dorian Godon

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 25.05.1996 | Overlijdensdatum: | Lengte: 189 cm | Gewicht: 73 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023AG2R CitroënFRA171700002000
2022Ag2r - Citroën TeamFRA22722700102100
2021AG2R Citroën TeamFRA352513525111113300
2020AG2R - La MondialeFRA1122112211111100
2019AG2R - La MondialeFRA121271212711331300
2018CofidisFRA1111111100000000
2017CofidisFRA242400000000
2016FRA11000000000
6144150613414933659800

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202105.09Tour du Doubs (Valentigney), FRA1.1Hill25-103
1. Dorian Godon (FRA); 2. Biniam Girmay Hailu (ERI); 3. Tom Paquot (BEL)
202118.08Tour du Limousin, FRA22.1Hill25-085
1. Dorian Godon (FRA); 2. Warren Barguil (FRA); 3. Franck Bonnamour (FRA)
202115.06Paris - Camembert, FRA1.1Hill25-021
1. Dorian Godon (FRA); 2. Pierre-Luc Périchon (FRA); 3. Geoffrey Bouchard (FRA)
202022.09Paris - Camembert, FRA1.124-120
1. Dorian Godon (FRA); 2. Maurits Lammertink (NED); 3. Nacer Bouhanni (FRA)
201906.06Boucles de la Mayenne, FRA02.1ITT23-012
1. Dorian Godon (FRA); 2. Bryan Coquard (FRA); 3. Thibault Ferasse (FRA)
201831.05Boucles de la Mayenne, FRA02.1ITT22-006
1. Dorian Godon (FRA); 2. Mathieu van der Poel (NED); 3. Romain Seigle (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202320.037Vuelta a Catalunya, SPA12.WTHill
202312.0338Paris - Nice, FRA2.WTGC
202326.0210Drôme Classic, FRA1.PSHill
202329.0152Cadel Evans Great Ocean Road Race, AUS1.WTHill
202322.0124Tour Down Under, AUS2.WTGC
202321.017Tour Down Under, AUS42.WTSprint
202217.098Tour du Luxembourg, LUX52.PSHill
202215.098Tour du Luxembourg, LUX32.PSHill
202205.0817Tour of Poland, POL2.WTGC
202224.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WTHill
202216.045Tour du Jura, FRA1.1Hill
202201.042Route Adelie Vitre, FRA1.1Hill
202226.038Vuelta a Catalunya, SPA62.WTHill
202225.033Vuelta a Catalunya, SPA52.WTSprint
202211.038Paris - Nice, FRA62.WTSprint
202131.121Coupe de France, FRA
202116.105A Travers Le Morbihan - G.P. de Plumelec, FRA1.PSSprint
202109.1010Tour de Vendee, FRA1.1Flat
202102.103Classic Loire Atlantique, FRA1.1Flat
202115.095G.P. Wallonie, BEL1.PSHill
202105.091Tour du Doubs (Valentigney), FRA1.1Hill
202118.081Tour du Limousin, FRA22.1Hill
202117.082Tour du Limousin, FRA12.1Sprint
202118.0775Tour de France, FRAGTGC
202115.061Paris - Camembert, FRA1.1Hill
202106.0654Criterium du Dauphiné, FRA2.WTGC
202125.0485Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WTHill
202121.0459Fleche Wallonne, BEL1.WTHill
202118.0445Amstel Gold Race, NED1.WTHill
202114.0339Paris - Nice, FRA2.WTGC
202008.1138Vuelta a Espana, SPAGT
202004.1056Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
202022.091Paris - Camembert, FRA1.1
201915.0977Vuelta a Espana, SPAGT
201929.083Vuelta a Espana, SPA6GT
201906.061Boucles de la Mayenne, FRA02.1ITT
201914.0468Paris - Roubaix, FRA1.WT
201907.0486Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201923.0392Milano - Sanremo, ITA1.WT
201831.051Boucles de la Mayenne, FRA02.1ITT
201712.083Arctic Race of Norway, NOR32.HC
201711.062Ronde van Limburg, BEL1.1
201631.072Trofeo Almar / Coppa dei Laghi, ITA1.NC
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202119.08Tour du Limousin, FRA32.1
202118.08Tour du Limousin, FRA22.1
201906.06Boucles de la Mayenne, FRA02.1
201831.05Boucles de la Mayenne, FRA02.1
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI