Ronald Javier Gonzalez Escalante

Nationaliteit: VEN | Geboortedatum: 06.03.1981 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2019VEN1126000000000
2018VEN210000000000
2017VEN11000000000
2016VEN19000000000
2013VEN23000000000
2012VEN24110000000000
2010VEN14322000000000
2009VEN24512000000000
2008VEN1111000000000
2007VEN217000000000
2006VEN16000000000
2005VEN2211000000000
2004VEN111000000000
92611129000000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201915.01Vuelta al Tachira, VEN52.237-315
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Manuel Eduardo Medina (VEN); 3. Orluis Alberto Aular Sanabria (VEN)
201218.01Vuelta al Tachira, VEN62.230-318
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Jimmi Briceno Castro (VEN); 3. Manuel Eduardo Medina (VEN)
201215.01Vuelta al Tachira, VEN32.230-315
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Jimmi Briceno Castro (VEN); 3. Yeison Rogelio Delgado Ortega (VEN)
201008.11Vuelta a Bolivia, BOL22.229-247
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Horacio Gallardo Burgos (BOL); 3. Andrey Sartassov (RUS)
200917.01Vuelta al Tachira, VEN2.227-317
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Tomas Aurelio Gil Martinez (VEN); 3. Yonathan Alejandro Monsalve Pertsinidis (VEN)
200911.01Vuelta al Tachira, VEN62.227-311
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Yeison Rogelio Delgado Ortega (VEN); 3. Edwin Becerra (VEN)
200815.01Vuelta al Tachira, VEN102.226-315
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Manuel Eduardo Medina (VEN); 3. Jimmi Briceno Castro (VEN)
200518.01Vuelta al Tachira, VEN112.223-318
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Carlos Alberto Maya Lizcano (VEN); 3. Jose Isidro Chacon Diaz (VEN)
200510.01Vuelta al Tachira, VEN32.223-310
1. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 2. Franklin Chacon (VEN); 3. Manuel Guevara Reydtler (VEN)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201915.011Vuelta al Tachira, VEN52.2
201821.012Vuelta al Tachira, VEN2.2
201813.013Vuelta al Tachira, VEN22.2
201713.012Vuelta al Tachira, VEN12.2
201616.013Vuelta al Tachira, VEN92.2
201313.013Vuelta al Tachira, VEN32.2
201311.012Vuelta al Tachira, VEN12.2
201222.012Vuelta al Tachira, VEN2.2
201221.013Vuelta al Tachira, VEN92.2
201218.011Vuelta al Tachira, VEN62.2
201215.011Vuelta al Tachira, VEN32.2
201008.111Vuelta a Bolivia, BOL22.2
201030.102Vuelta a Guatemala, GUA112.2
201024.102Vuelta a Guatemala, GUA52.2
201019.013Vuelta al Tachira, VEN72.2
200917.011Vuelta al Tachira, VEN2.2
200913.013Vuelta al Tachira, VEN82.2
200912.012Vuelta al Tachira, VEN72.2
200911.011Vuelta al Tachira, VEN62.2
200815.011Vuelta al Tachira, VEN102.2
200706.083Vuelta a Colombia, COL82.2
200713.012Vuelta al Tachira, VEN72.2
200610.083Vuelta a Colombia, COL62.2
200518.011Vuelta al Tachira, VEN112.2
200510.011Vuelta al Tachira, VEN32.2
200420.012Vuelta al Tachira, VEN112.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201916.01Vuelta al Tachira, VEN62.2
201915.01Vuelta al Tachira, VEN52.2
201218.01Vuelta al Tachira, VEN62.2
201010.11Vuelta a Bolivia, BOL42.2
201009.11Vuelta a Bolivia, BOL32.2
201008.11Vuelta a Bolivia, BOL22.2
200917.01Vuelta al Tachira, VEN122.2
200914.01Vuelta al Tachira, VEN92.2
200913.01Vuelta al Tachira, VEN82.2
200912.01Vuelta al Tachira, VEN72.2
200911.01Vuelta al Tachira, VEN62.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI