José Bento Carvalho Azevedo

Nationaliteit: POR | Geboortedatum: 19.09.1973 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2007POR1313131300000000
2006Discovery ChannelPOR222200003000
2005Discovery Channel - Berry FloorPOR0000000000
2004US Postal - Berry FloorPOR313111002000
2003ONCE - EroskiPOR1217121700000000
2002ONCE - EroskiPOR33433411001100
2001ONCEPOR261422614211003000
2000POR3142383822600000000
1999POR161531000000000
1998POR461311500000000
1997POR231162211200000000
1995POR1516000000000
1994POR44000000000
155252511028520233009100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200717.06G.P. Correios de Portugal, POR42.133-271
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Pedro Cardoso (POR); 3. Tiago Machado (POR)
200307.06Deutschland Tour, DUI52.229-261
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 3. Isidro Nozal Vega (SPA)
200110.06N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT27-264
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Vidal Jose Fitas Pereira (POR); 3. Pedro Miguel Lopes Goncalves (POR)
200113.02Volta ao Algarve, POR32.427-147
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Andrea Ferrigato (ITA); 3. Michael Boogerd (NED)
200012.05Vuelta a Asturias, SPA42.326-235
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Joseba Beloki Dorronsoro (SPA); 3. Roberto Heras Hernandez (SPA)
200018.03Volta a Distrito de Santarem, POR2.426-181
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Jose Alberto Martinez Trinidad (SPA); 3. Aitor Osa Eizaguirre (SPA)
200012.03Volta ao Algarve, POR52.426-175
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Unai Etxebarria Arana (VEN); 3. Alex Zülle (ZWI)
1999G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR52.525-285
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. (); 3. ()
199814.08Volta a Portugal, POR52.3ITT24-329
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Victor Manuel Gamito Gomes (POR); 3. Marco Serpellini (ITA)
199812.07G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR2.524-296
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Victor Manuel Gamito Gomes (POR); 3. Frédéric Vifian (ZWI)
199812.07G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR62.524-296
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Frédéric Vifian (ZWI); 3. Victor Manuel Gamito Gomes (POR)
199810.07G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR32.524-294
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Joaquim Alberto Sampaio Campos (POR); 3. Sven Montgomery (ZWI)
199707.08Volta a Portugal, POR112.3ITT23-322
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Alberto Amaral Amorim (POR); 3. Candido Joaquim Barbosa Venda Moreira (POR)
199716.06N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT23-270
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. Alberto Amaral Amorim (POR); 3. Joaquim Alberto Sampaio Campos (POR)
199512.06G.P. Jornal de Noticias, POR0NatITT21-266
1. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 2. (); 3. ()
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200711.082Volta a Portugal, POR62.HC
200730.062N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT
200717.061G.P. Correios de Portugal, POR42.1
200611.064Criterium du Dauphiné, FRA2.PT
200608.0410Vuelta al Pais Vasco, SPA2.PT
200612.036Paris - Nice, FRA2.PT
200425.075Tour de France, FRAGT
200414.0310Paris - Nice, FRA2.HC
200309.062Deutschland Tour, DUI2.2
200307.061Deutschland Tour, DUI52.2
200228.076Tour de France, FRAGT
200209.063Euskal Bizikleta, SPA2.1
200226.053Midi Libre, FRA2.1
200224.053Midi Libre, FRA32.1ITT
200217.045Fleche Wallonne, BEL1.HC
200110.065Giro d'Italia, ITAGT
200110.061N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT
200106.062Giro d'Italia, ITA17GT
200113.048Vuelta al Pais Vasco, SPA2.HC
200118.035Paris - Nice, FRA2.HC
200117.033Paris - Nice, FRA62.HCITT
200115.032Paris - Nice, FRA42.HC
200115.022Volta ao Algarve, POR2.4
200113.021Volta ao Algarve, POR32.4
200009.103G.P. Correios de Portugal, POR32.5
200005.082Volta a Portugal, POR132.3ITT
200029.072Volta a Portugal, POR62.3
200009.072G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR52.5
200008.072G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR42.5
200012.051Vuelta a Asturias, SPA42.3
200007.052G.P. Jornal de Noticias, POR2.5
200006.052G.P. Jornal de Noticias, POR42.5
200005.052G.P. Jornal de Noticias, POR32.5
200018.032Volta a Distrito de Santarem, POR42.4ITT
200018.031Volta a Distrito de Santarem, POR2.4
200017.032Volta a Distrito de Santarem, POR32.4
200012.031Volta ao Algarve, POR52.4
200012.032Volta ao Algarve, POR2.4
199904.082Volta a Portugal, POR102.3
199903.082Volta a Portugal, POR92.3
199913.072G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR2.5
199908.052G.P. Jornal de Noticias, POR42.5
19991G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR52.5
19993N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT
199814.081Volta a Portugal, POR52.3ITT
199812.071G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR2.5
199812.071G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR62.5
199811.072G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR42.5
199810.071G.P. Torres Vedras - Joaquim Agostinho, POR32.5
199801.052Volta a Alentejo, POR32.5
199707.081Volta a Portugal, POR112.3ITT
199716.061N.K. Portugal I.T.T., PORNCTITT
199705.052G.P. Jornal de Noticias, POR42.5ITT
199517.092G.P. Lacticoop, PORNat
199515.093G.P. Lacticoop, POR4Nat
199512.061G.P. Jornal de Noticias, POR0NatITT
199520.053G.P. Sport Noticias, PORNat
199516.033G.P. Correio da Manha, POR2NatITT
199418.093G.P. Lacticoop, PORNat
199418.092G.P. Lacticoop, POR5NatITT
199417.092G.P. Lacticoop, POR4NatITT
199415.093G.P. Lacticoop, POR1Nat
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200307.06Deutschland Tour, DUI52.2
200113.02Volta ao Algarve, POR32.4
200012.05Vuelta a Asturias, SPA42.3
200018.03Volta a Distrito de Santarem, POR42.4
199702.08Volta a Portugal, POR62.3
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2001Volta ao Algarve, POR2.4