Grzegorz Gwiazdowski

Nationaliteit: POL | Geboortedatum: 03.11.1974 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2001La Française des JeuxPOL0000000000
2000La Française des JeuxPOL0000000000
1999CofidisPOL261013500000000
1998CofidisPOL147000000000
1997POL111000000000
1996POL16000000000
4122413500000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
199922.08Meisterschaft von Zürich, ZWICDM24-292
1. Grzegorz Gwiazdowski (POL); 2. Sergio Barbero (ITA); 3. Andrei Tchmil (BEL)
199915.08Tour de l'Ain, FRA2.524-285
1. Grzegorz Gwiazdowski (POL); 2. Christopher Jenner (NZL); 3. Maurizio De Pasquale (ITA)
199815.08Tour de l'Ain, FRA42.523-285
1. Grzegorz Gwiazdowski (POL); 2. Franck Ramel (FRA); 3. Frédéric Gabriel (FRA)
199711.10G.P. St. Denis - Blagny, FRA1.622-342
1. Grzegorz Gwiazdowski (POL); 2. David Dumont (FRA); 3. Mickael Fouliard (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
199922.081Meisterschaft von Zürich, ZWICDM
199920.082Tour du Limousin, FRA2.3
199918.082Tour du Limousin, FRA22.3
199915.081Tour de l'Ain, FRA2.5
199915.082Tour de l'Ain, FRA52.5
199914.082Tour de l'Ain, FRA42.5
199815.081Tour de l'Ain, FRA42.5
199813.083Tour de l'Ain, FRA22.5
199828.063Circuit Franco-Belge, BEL2.5
199826.062Circuit Franco-Belge, BEL12.5
199711.101G.P. St. Denis - Blagny, FRA1.6
199627.073Baltyk Karkonosze Tour, POL2.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI