Jan Hruska

Nationaliteit: CZE | Geboortedatum: 04.02.1975 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2008CZE111100000000
2007CZE232300000000
2006CZE2414241400000000
2005Liberty SegurosCZE0000000000
2004Liberty SegurosCZE171700000000
2003ONCE - EroskiCZE1514151410001000
2002ONCE - EroskiCZE1420142000001000
2001ONCECZE1523152300000000
2000Vitalicio SegurosCZE28149281492120002113000
1999CZE21231292800000000
1998CZE111100000000
1997CZE22111100000000
11452154104121512130002115000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200607.05Clasica a Alcobendas, SPA32.1ITT31-092
1. Jan Hruska (CZE); 2. Vladimir Karpets (RUS); 3. Santiago Botero Echeverry (COL)
200607.05Clasica a Alcobendas, SPA2.131-092
1. Jan Hruska (CZE); 2. Vladimir Karpets (RUS); 3. Daniel Moreno Fernandez (SPA)
200327.04Vuelta a la Rioja, SPA32.3ITT28-082
1. Jan Hruska (CZE); 2. Benjamin Day (AUS); 3. Jose Manuel Maestre Rodriguez (SPA)
200213.02Volta ao Algarve, POR52.327-009
1. Jan Hruska (CZE); 2. Rubens Bertogliati (ZWI); 3. Fabian Jeker (ZWI)
200113.05Clasica a Alcobendas, SPA32.4ITT26-098
1. Jan Hruska (CZE); 2. Abraham Olano Manzano (SPA); 3. Juan Carlos Dominguez Dominguez (SPA)
200003.06Giro d'Italia, ITA20GTITT25-119
1. Jan Hruska (CZE); 2. Andrea Noè (ITA); 3. Stefano Garzelli (ITA)
200013.05Giro d'Italia, ITA0GTITT25-098
1. Jan Hruska (CZE); 2. Paolo Savoldelli (ITA); 3. Bradley McGee (AUS)
199916.10Herald Sun Tour of Victoria, AUS52.424-254
1. Jan Hruska (CZE); 2. Bart Heirewegh (BEL); 3. David McKenzie (AUS)
199924.06N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT24-140
1. Jan Hruska (CZE); 2. Milan Kadlec (CZE); 3. Tomas Konecny (CZE)
199727.06N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT22-143
1. Jan Hruska (CZE); 2. Lubor Tesar (CZE); 3. Frantisek Trkal (CZE)
1997Lidice, CZE22.622-147
1. Jan Hruska (CZE); 2. (); 3. ()
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200827.062N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT
200728.033Vuelta Castilla y Leon, SPA32.1
200727.033Vuelta Castilla y Leon, SPA22.1
200607.051Clasica a Alcobendas, SPA32.1ITT
200607.051Clasica a Alcobendas, SPA2.1
200606.052Clasica a Alcobendas, SPA12.1
200610.032Volta a Distrito de Santarem, POR22.1
200406.063Deutschland Tour, DUI2.2
200311.093Vuelta a Espana, SPA6GTITT
200327.041Vuelta a la Rioja, SPA32.3ITT
200309.033Vuelta a la Communidad Murciana, SPA52.3ITT
200309.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA2.3
200308.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA42.3
200231.073Circuit Getxo - Memorial Ricardo Otxoa, SPA1.3
200212.052Clasica a Alcobendas, SPA32.3ITT
200220.038Tirreno - Adriatico, ITA2.HC
200210.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA2.3
200213.021Volta ao Algarve, POR52.3
200115.082Volta a Portugal, POR142.3ITT
200113.051Clasica a Alcobendas, SPA32.4ITT
200113.053Clasica a Alcobendas, SPA2.4
200130.043Vuelta a la Rioja, SPA32.4
200124.032Volta a Distrito de Santarem, POR42.4ITT
200012.092Vuelta a Espana, SPA16GT
200026.083Vuelta a Espana, SPA1GTITT
200003.061Giro d'Italia, ITA20GTITT
200024.052Giro d'Italia, ITA11GTITT
200013.051Giro d'Italia, ITA0GTITT
200024.042Giro del Trentino, ITA22.2ITT
200015.032Tirreno - Adriatico, ITA2.HC
200012.032Tirreno - Adriatico, ITA52.HCITT
199924.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS2.4
199923.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS132.4ITT
199918.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS72.4
199916.101Herald Sun Tour of Victoria, AUS52.4
199927.083Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA42.4ITT
199931.072Sachsen Rundfahrt, DUI62.5ITT
199924.061N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT
199920.062G.P. de Beauce, CDN2.4
199919.062G.P. de Beauce, CDN42.4ITT
199912.052Course de la Paix72.4ITT
199902.052Vuelta a la Rioja, SPA2.5
199901.053Vuelta a la Rioja, SPA32.5ITT
199802.073N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT
199727.061N.K. Tsjechië I.T.T., CZENCTITT
19971Lidice, CZE22.6
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200607.05Clasica a Alcobendas, SPA32.1
200013.05Giro d'Italia, ITA0GT
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2006Clasica a Alcobendas, SPA2.1
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI