Arnaud Labbé

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 03.11.1976 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2013FRA1100110100
2012FRA1100110100
2011FRA1100210200
2009Bbox Bouygues TelecomFRA0000000000
2008Bouygues TelecomFRA0000000000
2007Bouygues TelecomFRA0000000000
2006Bouygues TelecomFRA0000000000
2005FRA252500000000
282800430400

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201307.0469Paris - Roubaix, FRA1.WT
201208.0465Paris - Roubaix, FRA1.WT
201110.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201103.0488Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
200506.023Etoile de Besseges, FRA2.1
200502.023Etoile de Besseges, FRA12.1
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI