Jeroen Meijers

Nationaliteit: NED | Geboortedatum: 12.01.1993 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023NED2327232700000000
2022NED124200000000
2021NED11000000000
2019NED598243531300000000
2018Roompot - Nederlandse LoterijNED111100000000
2017Roompot - Nederlandse LoterijNED161600110100
2016NED26311000000000
2015NED6000000000
2013NED1215000000000
1125146551052900110100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202316.03Tour of Taiwan, TPE2.1GC30-063
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Jordi Lopez Caravaca (SPA); 3. Benjamin Prades Reverter (SPA)
202315.03Tour of Taiwan, TPE42.1Hill30-062
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Giacomo Ballabio (ITA); 3. Mathijs Paasschens (NED)
202223.07G.P. Erciyes, TUR1.2Flat29-192
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Mykhaylo Kononenko (UKR); 3. Oleksandr Prevar (UKR)
201914.09Tour of China, CHN2.126-245
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Roy Eefting (NED); 3. Yauheni Sobal (BLR)
201911.09Tour of China, CHN42.126-242
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Yauheni Sobal (BLR); 3. Roy Eefting (NED)
201920.08Tour d'Indonesia, INA22.126-220
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Cristian Raileanu (MDA); 3. Thomas Lebas (FRA)
201918.06Tour of the Philippines, PHI2.226-157
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Choon Huat Goh (SIN); 3. Angus Lyons (AUS)
201914.06Tour of the Philippines, PHI12.226-153
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Angus Lyons (AUS); 3. Daniel Habtemichael (ERI)
201601.08Kreiz Breizh, FRA2.223-201
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Clément Mary (FRA); 3. Jérémy Bescond (FRA)
201608.05Flèche Ardennaise, BEL1.223-116
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Brecht Dhaene (BEL); 3. James Shaw (GBR)
201302.05Carpathia Couriers Path, POL12.2U20-110
1. Jeroen Meijers (NED); 2. Daan Meijers (NED); 3. Jef Van Meirhaeghe (BEL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202316.031Tour of Taiwan, TPE2.1GC
202315.031Tour of Taiwan, TPE42.1Hill
202314.035Tour of Taiwan, TPE32.1Hill
202313.034Tour of Taiwan, TPE22.1Mountain finish
202320.023Tour of Rwanda, RWA22.1Hill
202319.026Tour of Rwanda, RWA12.1Sprint
202203.1010Tour of Taiwan, TPE22.1Hill
202231.073G.P. Yahyali, TUR1.2Hill
202223.071G.P. Erciyes, TUR1.2Flat
202118.072G.P. Develi, TUR1.2Mountain
201914.091Tour of China, CHN2.1
201911.091Tour of China, CHN42.1
201923.082Tour d'Indonesia, INA52.1
201923.083Tour d'Indonesia, INA2.1
201920.081Tour d'Indonesia, INA22.1
201918.061Tour of the Philippines, PHI2.2
201914.061Tour of the Philippines, PHI12.2
201931.053Tour of Taiyuan, CHN2.2
201926.053Tour of Taiyuan, CHN12.2
201815.083Tour du Limousin, FRA12.1
201728.053Tour des Fjords, NOR52.1
201723.04129Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201601.081Kreiz Breizh, FRA2.2
201630.072Kreiz Breizh, FRA12.2
201612.052Rhone-Alpes Isère Tour, FRA12.2
201608.051Flèche Ardennaise, BEL1.2
201630.042Tour de Bretagne, FRA62.2
201626.042Tour de Bretagne, FRA22.2
201517.057Olympia's Tour, NED2.2U
201305.053Carpathia Couriers Path, POL2.2U
201302.051Carpathia Couriers Path, POL12.2U
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202316.03Tour of Taiwan, TPE52.1
202315.03Tour of Taiwan, TPE42.1
201914.09Tour of China, CHN62.1
201912.09Tour of China, CHN52.1
201911.09Tour of China, CHN42.1
201918.06Tour of the Philippines, PHI52.2
201917.06Tour of the Philippines, PHI42.2
201916.06Tour of the Philippines, PHI32.2
201915.06Tour of the Philippines, PHI22.2
201914.06Tour of the Philippines, PHI12.2
201601.08Kreiz Breizh, FRA42.2
201631.07Kreiz Breizh, FRA22.2
201631.07Kreiz Breizh, FRA32.2
201302.05Carpathia Couriers Path, POL12.2U
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI