Reynel Montoya Jaramillo

Nationaliteit: COL | Geboortedatum: 19.11.1959 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1989COL12612600000000
1988COL11111100000000
1987COL11111100000000
1986COL111100000000
1985COL22322310001000
3732373210001000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
198923.06N.K. Colombia, COLNC29-217
1. Reynel Montoya Jaramillo (COL); 2. Henry Cardenas Orduz (COL); 3. Alvaro Mejia Castrillon (COL)
198826.06N.K. Colombia, COLNC28-220
1. Reynel Montoya Jaramillo (COL); 2. Martin Alonso Ramirez Ramirez (COL); 3. Victor Hugo Olarte Gutierrez (COL)
198707.06N.K. Colombia, COLNC27-201
1. Reynel Montoya Jaramillo (COL); 2. Javier-Ignacio Montoya Mesa (COL); 3. Manuel Cardenas Espeitia (COL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
198923.061N.K. Colombia, COLNC
198911.063Route du Sud, FRACat 4
198826.061N.K. Colombia, COLNC
198707.061N.K. Colombia, COLNC
198622.063N.K. Colombia, COL
198507.062Giro d'Italia, ITA21GT
198531.053Giro d'Italia, ITA15GT
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI