Segundo Mesias Navarrete Navarrete

Nationaliteit: ECU | Geboortedatum: 20.05.1985 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021ECU331100000000
2019ECU111100000000
2015ECU2111100000000
2014ECU222200000100
2013ECU1281100000000
2012ECU138000000000
2011ECU15111100000000
2010ECU22811100000000
2009ECU518000000000
2008ECU419000000000
2007ECU1413000000000
63310218800000100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201327.04Vuelta a Guatemala, GUA72.227-342
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. Gregory Alves Freitas Paniza (BRA); 3. Byron Patrico Guama De La Cruz (ECU)
201224.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM72.226-280
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. Adalin Cruz (DOM); 3. Marco Delgado (DOM)
201113.11Vuelta a Bolivia, BOL92.2ITT26-177
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. Juan Cotumba Coa (BOL); 3. Victor Niño Corredor (COL)
201013.11Vuelta a Bolivia, BOL72.225-177
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. Maurizio Neisa Alvarado (COL); 3. Oscar Soliz Villca (BOL)
201006.03N.K. Ecuador I.T.T., ECUNCTITT24-290
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. José Carlos Ragonessi Guzman (ECU); 3. Diego Espinoza (ECU)
200722.11Vuelta al Ecuador, ECU62.222-186
1. Segundo Mesias Navarrete Navarrete (ECU); 2. Byron Patrico Guama De La Cruz (ECU); 3. Jose Rodriguez (DOM) (DOM)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202109.123Vuelta al Ecuador, ECU22.2Hill
202108.123Vuelta al Ecuador, ECU12.2Flat
202118.063N.K. Ecuador, ECUNCHill
201905.053Panamerican ChampionshipCC
201524.062N.K. Ecuador I.T.T., ECUNCTITT
201521.062Vuelta a Venezuela, VEN102.2
201428.09DNFWereldkampioenschapWC
201428.062N.K. Ecuador, ECUNC
201427.063N.K. Ecuador I.T.T., ECUNCTITT
201305.053Panamerican ChampionshipCC
201327.041Vuelta a Guatemala, GUA72.2
201226.023Vuelta Indepencia Nacional, DOM102.2ITT
201224.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM72.2
201223.023Vuelta Indepencia Nacional, DOM62.2
201113.111Vuelta a Bolivia, BOL92.2ITT
201113.112Vuelta a Bolivia, BOL2.2
201112.113Vuelta a Bolivia, BOL82.2
201110.113Vuelta a Bolivia, BOL52.2
201116.042N.K. Ecuador I.T.T., ECUNCTITT
201013.111Vuelta a Bolivia, BOL72.2
201006.031N.K. Ecuador I.T.T., ECUNCTITT
200930.112Vuelta al Ecuador, ECU2.2
200925.113Vuelta al Ecuador, ECU42.2
200924.113Vuelta al Ecuador, ECU32.2
200928.103Vuelta a Guatemala, GUA82.2
200923.103Vuelta a Guatemala, GUA42.2
200829.113Vuelta al Ecuador, ECU82.2ITT
200830.103Vuelta a Guatemala, GUA112.2
200829.102Vuelta a Guatemala, GUA102.2
200828.103Vuelta a Guatemala, GUA92.2
200723.112Vuelta al Ecuador, ECU72.2ITT
200722.111Vuelta al Ecuador, ECU62.2
200723.102Vuelta a Guatemala, GUA42.2
200708.103Clasico Banfoandes, VEN22.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI