Mart Ojavee

Nationaliteit: EST | Geboortedatum: 09.11.1981 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2013EST11000000000
2011EST15612300000100
2009EST1251400000000
2008EST351412100000000
2007EST3717000000000
2006EST11000000000
82122425800000100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201126.06N.K. Estland, ESTNC29-229
1. Mart Ojavee (EST); 2. Erki Pütsep (EST); 3. Tanel Kangert (EST)
200912.04G.P. Donetsk, UKR1.227-154
1. Mart Ojavee (EST); 2. Sergey Kolesnikov (RUS); 3. Volodymyr Rybin (UKR)
200818.07Way to Pekin, RUS42.226-251
1. Mart Ojavee (EST); 2. Ilya Gorodnichev (RUS); 3. Tuulkhangai Tuguldur (MGL)
200823.05EOS Tallinn G.P., EST1.126-195
1. Mart Ojavee (EST); 2. Erki Pütsep (EST); 3. Jens Mouris (NED)
200807.05Five Rings of Moscow, RUS12.2ITT26-179
1. Mart Ojavee (EST); 2. Kalvis Eisaks (LAT); 3. Simas Kondrotas (LTU)
200714.09Tour de Bulgarie, BUL82.225-309
1. Mart Ojavee (EST); 2. Nicola D'Andrea (ITA); 3. Plamen Dimov (BUL)
200723.05FBD Insurance RAS, IRL42.225-195
1. Mart Ojavee (EST); 2. Dominique Rollin (CDN); 3. Tomas Hruby (CZE)
200720.05FBD Insurance RAS, IRL12.225-192
1. Mart Ojavee (EST); 2. Paidi O'Brien (IRL); 3. Petr Pucelik (CZE)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201309.063Tour de Korea, KOR12.2
201125.09110WereldkampioenschapWC
201126.061N.K. Estland, ESTNC
201124.063N.K. Estland I.T.T., ESTNCTITT
201122.033Tour of Taiwan, TPE32.2
201119.032Tour of Taiwan, TPE02.2ITT
201108.032Jelajah Malaysia, MAS12.2
200912.041G.P. Donetsk, UKR1.2
200916.012La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB42.1
200818.071Way to Pekin, RUS42.2
200814.072Way to Pekin, RUS02.2ITT
200823.051EOS Tallinn G.P., EST1.1
200807.051Five Rings of Moscow, RUS12.2ITT
20083Memorial Henryka Lasaka, POL
200714.091Tour de Bulgarie, BUL82.2
200709.093Tour de Bulgarie, BUL22.2
200724.082Szlakiem Walk Majora Hubala, POL02.2ITT
200705.083Scandinavian Open, ZWE1.2
200726.052FBD Insurance RAS, IRL72.2
200723.051FBD Insurance RAS, IRL42.2
200720.051FBD Insurance RAS, IRL12.2
200612.082Puchar Uzdrowisk Karpackich, POL1.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200807.05Five Rings of Moscow, RUS12.2
200720.05FBD Insurance RAS, IRL12.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI